Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

samsung

Kaikki aiheeseen samsung liittyvät julkaistu Matkapuhelimia.comissa.

Samsung Galaxy S2 Samsung Galaxy S2

Samsung Galaxy S2 on myös Galaxy S II:na tunnettu älypuhelin. Korealaisyrityksen uusin puhelinmalli vaikuttaa olevan sen paras älypuhelin tähän päivään mennessä. Se on nopealla neliytimisellä prosessorilla, jonka kellotaajuus on 1,2 gigahertsiä, tähditetty. Puhelimen käyttöjärjestelmästä on saatavilla uusi versio, Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Puhelimen fyysinen koko on 125×66×8,5 millimetriä. Se on näin ollen ohuimpia älypuhelimia. Puhelin on saatu ohuuden lisäksi keveämmäksi kuin sopii odottaa: luuri painaa vain 116 grammaa. Se on mahdollisesti saatu aikaan vaihtamalla metallinen kuoriaines muovisempaan, mutta kyllin jämerään materiaaliin.

Samsung Tocco Lite 2 Samsung Tocco Lite 2

Halpa, halvempo, Tocco Lite 2. Tämä on hyvä puhelin edellisestä huolimatta, sillä luuri on kaikessa yksinkertaisuudessaan hyvä back to basics -asioissa, kuten puheluiden tekemisessä. Akun kesto on erittäin hyvä, musiikkilaite kelvollinen ja viestintämahdollisuudet riittävät. Levytilaa voi laajentaa muistikortin avulla. Nämä ovat myyntiä edistäviä asioista. Nurjalle puolelle vilkaistaessa voidaan huomata, ettei kosketusnäyttö ole hääppöinen, näppäimistö on pakattu ahtaaksi ja puhelimen sisäistä levytilaa on vain 20 megatavua. Nettiselain on hidas.

Samsung Galaxy Beam Samsung Galaxy Beam

Videotykki on tämän puhelimen hittitoiminto. Samsung Galaxy Beam on kännykkä, jonka yläpäästä löytyy minikokoinen videoprojektori vaikkapa PowerPoint-presentaatioiden tekemiseen. Jokseenkin sporttiselta näyttävä Galaxy Beam painaa 145 grammaa ja on takapuolelta pinnoitettu kumimaisella materiaalilla. Puhelin on 12,5 millimetriä paksu. Siitä löytyy takapuolelta viiden megapikselin kamera. Kamera-aukko on sijoitettu videotykkielementin alapuolelle hieman hankalaan paikkaan, koska se on helppo epähuomiossa peittää sormella.

Samsung Conquer 4G Samsung Conquer 4G

Conquer 4G on pienikokoinen budjettiluokan malli Samsungilta. Se sisältää 3,2 megapikselin kameran LED-salaman kera, 2 Gt:n microSD-kortin, jonka voi tarvittaessa vaihtaa enintään 32 gigatavun malliin. RAM-muistia on 512 megatavua. TFT-kosketusnäytön koko on 3,5 tuumaa ja sen resoluutio on vaivaiset 320×480 pikseliä. Prosessorina pyörii 1 gigahertsin kellotaajuudelle asetettu Snapdragon. Käyttöjärjestelmänä on jo ikääntynyt Android Gingerbread 2.3.6. Tukea ei liene Androidin nelosversiolle lainkaan.

Samsung Galaxy Ace 2 Samsung Galaxy Ace 2

Käyttäjäystävällisellä käyttöliittymällä, nopealla kaksiytimisellä prosessorilla ja huolitellulla muotoilulla tähditetty Samsung Galaxy Ace 2 on erinomainen kännykkä. Siinä on kuitenkin tehty eräitä hieman omituisilta tuntuvia ratkaisuja, kuten päätetty hyödyntää Androidin versiota 2.3 eikä 4. sukupolven kehitysversiota, sekä kaiutin on asetettu epätyypilliseen paikkaan. Puhelimessa on 3,8-tuumainen TFT-näyttö. Se on kapasitiivinen WVGA-tekniikkaa hyödyntävä ja sisältää 800×480 kuvapikselin resoluution.

Samsung Exhibit II 4G Samsung Exhibit II 4G

Samsungin Exhibit II 4G on jälleen yksi Android*-puhelin. Siinä on 1 GHz prosessori, 3,7 tuuman näyttö, takakamerana 3 MP laite ja etupuolella sitäkin vaatimattomampi malli esimerkiksi videopuheluihin. Näytön kuvanlaatu ei ole hääppöinen eikä puhelimen muotoilukaan viimeisintä trendiaallon kärkeä, mutta hintansa osalta luuri on napakymppi. Budjettipuhelimen käyttöjärjestelmänä on *Android 2.3 Gingerbread. RAM-muistia on 512 megatavua. Näytön WVGA-tekniikkaa hyödyntävä 3,7 tuuman alue on responsiivinen 480×800 kuvapikselin resoluutiolla.

Samsung Galaxy S Advance Samsung Galaxy S Advance

Samsung Galaxy S Advance on hintaluokan keskihaarukkaan sijoittuva älypuhelin, jossa on erinomainen Cortex A9 -kaksiydinprosessori yhden gigahertsin kellotaajuudella. Luurissa on 768 megatavua RAM-muistia ja sisäistä levytilaa joko kahdeksan tai 16 gigatavua. Sitä voi tarpeen mukaan laajentaa muistikortin avulla — puhelin tukee enimmillään 32 Gt:n kortteja. Galaxy S Advancen peräpuolelta löytyy viiden megapikselin kamera, jolla voi räpsiä valokuvia ja enintään 720p:n laatuista videokuvaa. Etupuolella on 1,3 megapikselin naamakamera esimerkiksi videopuheluita varten.

T-Mobile Sidekick T-Mobile Sidekick

Jenkkimaailman puhelin Sidekick 4G on esittelemisen arvoinen vehje, vaikkakin Suomen suunnalla näitä tuskin kovin paljon löytyy. Tämä puhelin ansaitsee oman esittelynsä Matkapuhelimia.comin katalogissa yksin siitä syystä, että se on erinomainen kapula langattomaan viestintään. Vaikka puhelimen liukukannellinen muotoilu saattaa näyttää ensialkuun oudolta, sen eteen on mitä ilmeisimmin tehty ajattelutyötä, koska ratkaisu tuntuu toimivan. Puhelimessa on hyvä QWERTY-näppäimistö kosketusnäytön takana. Androidin graafinen puoli, sen “skini”, on tässä puhelimessa hieno, mutta puhelin itsessään on melkoinen tilkkutäkki.

Samsung Stratosphere Samsung Stratosphere

Musta Samsung Stratosphere on kelvollinen älypuhelin kelvollisen kokoisella, neljän tuuman levyisellä, näytöllä ja hyvällä fyysisellä näppäimistöllä. Puhelimessa on Androidin kehitysversio 2.3 Gingerbread, viiden megapikselin takakamera ja etupuolella webbikameran laatua edustava 1,3 megapikselin aparaatti. Prosessori on 1 gigahertsin kellotaajuudelle viritetty. Näyttötekniikkana on WVGA Super Amoled, jota Samsung kuvailee partakoneen teräväksi, voimakaskontrastiseksi ja briljantiksi väriensä vuoksi.

Samsung Focus 2 Samsung Focus 2

Samsung Focus 2 on kuin Nokian lippulaivafooni Lumia 900:n kilpailija, tosin suorituskykynsä osalta ja arvatenkin siitä johtuen myös hintansa puolesta hieman pienempää numeroa. Focus 2 sisältää nelituumaisen Super AMOLED -näytön, jonka takana on yhden ytimen prosessori. Sen kellotaajuus on 1,4 gigahertsiä. Sisäistä levytilaa on kahdeksan gigaa, takapuolen kamerassa viiden megapikselin kamera ja vaatimattomampi kameravehje puhelimen etupuolella. Muita tärkeitä numeroita puhelimessa ovat 4 × digitaalinen zoomaus takakamerassa, Windows Phonen käyttöjärjestelmän versionumero on 7.5 ja luurin akussa on jopa 10 päivän valmiusaika 3G-moodissa. Jatkuvaa käyttöä akku kestää yhdellä latauksella parhaimmillaan kuuden tunnin ajan. Akun koko on 1750 mAh.

Samsung Galaxy S3 Samsung Galaxy S3

Samsung Galaxy S3 on tuore korealaisyrityksen kännykkäjulkaisu hintaluokan tyyriimmästä päästä. Galaxy S3 on mittasuhteiltaan 136,5×70×8,5 millimetrin kokoinen ja siihen on mahdutettu 4,8-tuumainen Super Amoled HD -näyttö. Painoa laitteelle kertyy 133 grammaa. Puhelin on airut prosessoritehojen liigassa: sisältä löytyy neliytiminen 1,4 gigahertsin kellotaajuudella hurraava Exynos-prosessori. Se voi laittaa kännykän akun koetukselle.

Samsung Infuse 4G Samsung Infuse 4G

Laite on 4,5 tuuman näytöllä varustettu jättikokoinen kännykkä, joka on kuin välimalli tablettitietokoneiden ja kännykkäpuhelinten maastossa. Samsung Infuse 4G on Froyo Androidilla toimiva kännykkä, jonka näytön koko on sen suurin valtti. Puhelimen paino on koosta huolimatta saatu pidettyä aisoissa: vajaat 9 millimetriä paksu puhelin painaa 131 grammaa. Akku on 1760 mAh ja muistipuolella on kiinteästi asennettu 16 gigatavua. Levytilaa voi laajentaa microSD:n avulla.

Samsung Focus Flash Samsung Focus Flash

Samsung Focus Flash on vikkelästi toimiva Windows Phone 7 -kännykkä, jonka sisältä löytyy yhden ytimen prosessori kellotaajuuden ollessa 1,4 gigahertsiä, sekä 512 megatavua RAM-muistia. Näyttönä on vain 3,7-tuumainen, tosin 800×480 pikselin resoluutiolla, ja Super AMOLED -teknologialla toteutettuna. Kännykkä painaa 116 grammaa ja on mittasuhteiltaan 11×59×11 millimetriä.

Samsung Captivate Glide Samsung Captivate Glide

QWERTY-näppäimistöllinen Samsung Captivate Glide on mainio puhelin. Siinä on Super AMOLED -näyttö, jonka värisyvyys on eläväinen, tosin pikselimäärä vain vaatimattomat 480×800. Puhelimen sisällä hyrrää kaksiytiminen Tegra 2 -prosessori, joka pyörii gigahertsin kellotaajuudella. Puhelin toimii, kuten Samsungilta sopii odottaa, Androidilla.

Samsung Galaxy W Samsung Galaxy W

Galaxy W ansaitsee pisteitä rivakan prosessorinsa, vaikuttavan kameransa ja nopean nettiselaimensa ansiosta. Samsung on onnistunut tekemään oivan älypuhelimen Android 2.3:n päälle. Puhelin on suunnattu hintahaarukassa Galaxy S2:n alapuolelle. Näyttönä on sopivan kokoinen 3,7 tuuman näyttö, jossa ohjelmat rullaavat sutjakasti 1,4 gigahertsin prosessorilla. Prosessori on yksiytiminen. RAM-osastolla on puoli gigatavua muistia ja kamerassa 5 megapikseliä. Sillä pystyy filmaamaan 720p:n HD-videokuvaa.

Samsung Galaxy Xcover Extreme S5690 Samsung Galaxy Xcover Extreme S5690

Samsungin rönttäkelien puhelin on sievä, kovapintainen ja erinomaisen hyvin suojattu puhelin. Näyttöä suojaa Gorilla Glass. Puhelimesta löytyy taskulamppu. Galaxy Xcover Extreme S5690 on ensimmäinen Samsungin Android-älypuhelin, joka on suunniteltu kestämään kolhuja ja koetuksia. Sen vuoksi eräät fiinit detaljit on skraapattu sivummalle. Puhelimessa on esimerkiksi sellaisia heikkouksia kuin pieni näytön resoluutio, heikko kamera ja melkoisen suuri koko.

Samsung Galaxy Y Samsung Galaxy Y

Tämä Samsungin malli on kompakti ja huokea peruspuhelin, josta löytyy paljon hyvää Androidien faneille. Puhelimen nimessä oleva Y-kirjain viittaa englanninkieliseen sanaan Young. Puhelin lieneekin suunnattu nuorisolle perusluuriksi. Laite on mittasuhteiltaan 104×58×11,5 millimetriä. Siihen mahtuu kolmen tuuman TFT-kosketusnäyttö, jossa pikselitiheys on 240×320 kappaletta. Softapuolella hyrrää Androidin Gingerbread — versionumero 2.3.5. Aparaatilal on painoa hieman alle 100 grammaa.

Samsung Focus S Samsung Focus S

Uniikin käyttöliittymän, hehkeän akkukeston ja ohuutensa ansiosta Samsung Focus S on erinomainen puhelin. Se toimii Windows Phone 7 -käyttöjärjestelmällä. Puhelin on varteenotettava kilpakumppani HTC Titanille, Apple iPhone 4S:lle ja Samsungin Galaxy S2:lle. Toisaalta tässä puhelimessa on vain yhden ytimen *Snapdragon*-prosessori, joka jyllää 1,4 gigahertsin kellotaajuudella. RAM-osastolla on vain 515 megatavua.

Samsung Galaxy Ace Samsung Galaxy Ace

Samsungin Galaxy Ace on älypuhelin, joka viiden megapikselin kamerallaan, kevyellä painollaan ja hyvällä akkukestollaan on edellen varteenotettava valinta seuraavaksi kännykkähankinnaksi.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.