Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

Kännykkäesittelyt

Nokia Lumia 620 Nokia Lumia 620

Tämä Nokian puhelin Lumia 620 on kaksiytimisellä 1 gigahertsin kellotaajuudella toimiva Windows Phone 8 -kännykkä. Budettimallin luuri sisältää 512 megatavua RAM-muistia, viiden megapikselin kameran ja siinä mahdollisuuden purkittaa 720p-laatuista videokuvaa. Näytön resoluutio on 480×800 pikseliä.

Samsung Galaxy S2 Samsung Galaxy S2

Samsung Galaxy S2 on myös Galaxy S II:na tunnettu älypuhelin. Korealaisyrityksen uusin puhelinmalli vaikuttaa olevan sen paras älypuhelin tähän päivään mennessä. Se on nopealla neliytimisellä prosessorilla, jonka kellotaajuus on 1,2 gigahertsiä, tähditetty. Puhelimen käyttöjärjestelmästä on saatavilla uusi versio, Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Puhelimen fyysinen koko on 125×66×8,5 millimetriä. Se on näin ollen ohuimpia älypuhelimia. Puhelin on saatu ohuuden lisäksi keveämmäksi kuin sopii odottaa: luuri painaa vain 116 grammaa. Se on mahdollisesti saatu aikaan vaihtamalla metallinen kuoriaines muovisempaan, mutta kyllin jämerään materiaaliin.

BlackBerry Curve 9350 BlackBerry Curve 9350

BlackBerry Curve 9350 on kompaktin kokoinen kännykkä, joka huolimatta muovisista kuoristaan tuntuu kädessä jämerältä. Puhelimen irrotettavan takakuoren alta paljastuu SIM-kortin paikka ja vaihdettava 1000 milliampeeritunnin akku sekä SD-muistikortin paikka. Kännykkä tukee enintään 32 gigatavun SD-kortteja. Puhelimen takapuolelta löytyy lisäksi viiden megapikselin kamera LED-salamalla. Näyttö on 2,5 tuuman kokoinen ja sen resoluutio on 480×360 pikseliä. Puhelimesta löytyy lukuisia fyysisiä painikkeita näppäimistön lisäksi: lähetysnappi, valikkopainike, skrollausnäppäin, peruutuspainike, näppäimistön lukitus/lukituksen poisto, äänenvoimakkuuden säätimet ja kustomoitava painike joka oletusarvoisesti on säädetty ottamaan valokuvan.

Huawei Ascend P1 Huawei Ascend P1

Tämä on bisnesluokan malliksi hinkuava Huawein tekemä yritys, vieläpä hyvä sellainen. Ascend P1 on ensimmäinen tämän kännykkävalmistajan tehopuhelinmalli. Se sisältää suuren 4,3 tuuman näytön, kaksiytimisen prosessorin muikealla 1,5 gigahertsin kellotaajuudella, kameran edestä ja takaa, DLNA-tuen ja kyvyn nauhoittaa 1080 pisteen HD-videota. Kyseessä on Android 4.0 -käyttistä käyttävä laite, jossa on hyvä akku, miellyttävä muotoilu ja kirkas näyttö. Toisaalta puhelin tuntuu kourassa lähes epäilyttävän heppoiselta, melkoisen muoviselta.

Samsung Tocco Lite 2 Samsung Tocco Lite 2

Halpa, halvempo, Tocco Lite 2. Tämä on hyvä puhelin edellisestä huolimatta, sillä luuri on kaikessa yksinkertaisuudessaan hyvä back to basics -asioissa, kuten puheluiden tekemisessä. Akun kesto on erittäin hyvä, musiikkilaite kelvollinen ja viestintämahdollisuudet riittävät. Levytilaa voi laajentaa muistikortin avulla. Nämä ovat myyntiä edistäviä asioista. Nurjalle puolelle vilkaistaessa voidaan huomata, ettei kosketusnäyttö ole hääppöinen, näppäimistö on pakattu ahtaaksi ja puhelimen sisäistä levytilaa on vain 20 megatavua. Nettiselain on hidas.

Nokia 808 PureView Nokia 808 PureView

Kameransa ansiosta historiaa tekevä Nokia 808 PureView on ilahduttava ja odotettu puhelinuutuus Nokialta. Tämä on juuri se puhelin, josta löytyy hämmästyttävä 41 megapikselin kennolla varustettu kamera. Kyseessä on *Symbian*-puhelin, joka arvatenkin megakameransa johdosta painaa 169 grammaa. Siitä löytyy reilunkokoinen neljän tuuman AMOLED ClearBlack -näyttö. Puhelimen strategiset mitat ovat 124×60×14 millimetriä (korkeus×leveys×paksuus).

Samsung Galaxy Beam Samsung Galaxy Beam

Videotykki on tämän puhelimen hittitoiminto. Samsung Galaxy Beam on kännykkä, jonka yläpäästä löytyy minikokoinen videoprojektori vaikkapa PowerPoint-presentaatioiden tekemiseen. Jokseenkin sporttiselta näyttävä Galaxy Beam painaa 145 grammaa ja on takapuolelta pinnoitettu kumimaisella materiaalilla. Puhelin on 12,5 millimetriä paksu. Siitä löytyy takapuolelta viiden megapikselin kamera. Kamera-aukko on sijoitettu videotykkielementin alapuolelle hieman hankalaan paikkaan, koska se on helppo epähuomiossa peittää sormella.

Samsung Conquer 4G Samsung Conquer 4G

Conquer 4G on pienikokoinen budjettiluokan malli Samsungilta. Se sisältää 3,2 megapikselin kameran LED-salaman kera, 2 Gt:n microSD-kortin, jonka voi tarvittaessa vaihtaa enintään 32 gigatavun malliin. RAM-muistia on 512 megatavua. TFT-kosketusnäytön koko on 3,5 tuumaa ja sen resoluutio on vaivaiset 320×480 pikseliä. Prosessorina pyörii 1 gigahertsin kellotaajuudelle asetettu Snapdragon. Käyttöjärjestelmänä on jo ikääntynyt Android Gingerbread 2.3.6. Tukea ei liene Androidin nelosversiolle lainkaan.

HTC Droid Incredible 4G LTE HTC Droid Incredible 4G LTE

HTC Droid Incredible 4G LTE on toukokuussa 2012 julkistettu ja heinäkuussa ilmestyvä älypuhelin. Tehomylly sisältää kaksiytimisen 1,2 GHz prosessorin, yhden gigatavun edestä RAM-muistia ja kahdeksan gigaa kovalevytilaa. Noin 132 grammaa painava puhelin on neljän tuuman näytöllä, jonka pistetiheys tuumaa kohden on 275 kappaletta ja jonka näytön resoluutio 540×960 kuvapikseliä. Kuten HTC:n puhelimelta sopii odottaa, tämäkin on Android*-laite. Käyttöjärjestelmä on *Ice Cream Sandwich, eli 4. kehitysversio.

Samsung Galaxy Ace 2 Samsung Galaxy Ace 2

Käyttäjäystävällisellä käyttöliittymällä, nopealla kaksiytimisellä prosessorilla ja huolitellulla muotoilulla tähditetty Samsung Galaxy Ace 2 on erinomainen kännykkä. Siinä on kuitenkin tehty eräitä hieman omituisilta tuntuvia ratkaisuja, kuten päätetty hyödyntää Androidin versiota 2.3 eikä 4. sukupolven kehitysversiota, sekä kaiutin on asetettu epätyypilliseen paikkaan. Puhelimessa on 3,8-tuumainen TFT-näyttö. Se on kapasitiivinen WVGA-tekniikkaa hyödyntävä ja sisältää 800×480 kuvapikselin resoluution.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.