Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

Kännykkäartikkelit

Pelaa kasuaalisia ja hyperkasuaalisia pelejä — jopa ilman sovellusta

Kasuaaliset ja hyperkasuaaliset pelit ovat käsitteenä uusi, mutta niitä on voitu pelata jo useita vuosikymmeniä. Tunnetuimpana kasuaalisena pelinä voidaan pitää muun muassa tetristä ja useita arcade-pelejä, jotka nykyajan valossa tuntuvat jopa älyttömän helpoilta.

Kännykkäartikkeli Ensin Kyynel-radio, sitten kännykkä, nyt VR. Lopulta Neuralink?

Kesällä kolme vuotta sitten aloitettu amerikkalainen Neuralink on ahkeran yrittäjän Elon Muskin uusimpia perustuksia. Neuralinkin nyt kehitettävänä olevat tuoteartikkelit liittyvät neuroteknologiaan, tarkemmin sanottuna minikokoisiin aivoihin asetettaviin implantteihin. Tänä kesänä Neuralink latasi videopalvelu YouTubeen kattavan esittelyvideon tuoteideastaan ja samoihin aikoihin yritys sai budjettiinsa potkustarttia suoraan Muskilta huimat 100 miljoonaa Amerikan dollaria, ja muilta rahoittajilta noin 58 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria.

Kännykkäartikkeli Mobiilikasinot ja niissä pelaaminen nykypäivän kännyköillä

Kännykkä- ja tablettilaitteiden teknisten ominaisuuksien kehityskulku on johtanut luonnollisesti myös tällaisille laitteille saatavien palveluiden ja ohjelmien monipuolistumiseen. Esimerkiksi tätä juttua kirjoitettaessa viimeisintä huutoa Suomen markkinoilla on *Samsungin* uusi 4G-yhteydellä kruunattu Samsung Galaxy S4 with 4G+. Sen avulla 4G-verkon nopeus nousee Cat4:ään ja laitteen prosessori, joka aikaisemmin oli Snapdragon 600, on nyt 2,3 gigahertsin kellotaajuudella hyrräävä Snapdragon 800.

Kännykkäartikkeli Parhaat iPhone- ja iPad-applikaatiot

iPhonelle kuten iPadille on saataville runsaasti erilaisia ohjelmia, joista tällä sivulla listataan muutamia. Luettelossa on pelejä ja hyötyohjelmia, ja luetteloa tullaan aika ajoin päivittämään. iPhone-applikaatioiden kirjo on hyvin monipuolinen. Uusia applikaatioita julkaistaan harva se päivä. Siksi tämä lista ei ehkä ole viimeisintä huutoa — se perustuu netin eri arvostelusivustojen parhaimpien iPhone-ohjelmistojen ja -pelien esittelyihin.

Kännykkäartikkeli Pelien pelaaminen matkapuhelimella

Nykyajan puhelimilla voi tehdä vaikka mitä ,ja yksi suosituimmista ajanvietteistä puhelimen kanssa monille on eri pelit. Sekä Applen Apple Storesta että Android Marketista voi hankkia vaikka minkälaisia pelejä Apple- ja Android-puhelimiin ja lisäksi voit pelata monia selainpelejä puhelimen avulla jos sinulla on kännykkä jolla pääset nettiin.

Samsung Galaxy S2 Tämän hetken paras Android-kännykkä

Android-puhelinten mallisto on kasvanut laajaksi, koska näinä päivinä ei vain HTC vaan myös Sony Ericsson, Acer, LG sekä Huawei valmistaa niitä. Samsung valmistaa niitä roppakaupalla. Android-kännyköitä löytyy joka lähtöön. Näyttöjen koot, prosessoritehot, ohjelmistot sekä muotoilu ovat eräitä tärkeimpiä kriteerejä puhelinta etsittäessä. Tässä luettelo kymmenestä Matkapuhelimia.comin mielestä parhaasta Android-luurista.

Kännykkäartikkeli Futuristisia kännyköitä

Kännyköiden evoluutio kulkee kulkuaan ja onkin hankala arvailla minkälaisia tulevat kännykkälaitteet olemaan vaikkapa 50 vuoden kuluttua. Hyvinkin futuristisia prototyyppiasteella olevia kännykkämalleja on esitelty. Tässä listataan niistä muutamia. Ehkä jotkut näistä päätyvät liukuhihnatuotantoon.

Kännykkäartikkeli Omituisia tapoja antaa kännykälle virtaa

The Week listasi artikkelissaan seitsemän erityistä tapaa kerätä virtaa matkapuhelimelle. Listassa esitellään tuuli- ja aurinkovoima, t-paidat ja puheen voimalla virtaa tuottava laite. Yksi kiehtovista keksinnöistä on AIRE-maski. Se on kasvoille asetettava minikokoinen tuulivoimala, jolla pystytään ainakin teoriassa tuottamaan jonkin verran ilmaa, kun käyttäjä hengittää ulospäin.

Kännykkäartikkeli Omituisia linkkitorneja

Nettilehti NaturalNews mainitsi jo vuoden päivät sitten artikkelissaan useimpien kännykkämastojen olevan melko helposti havaittavia, sillä ne ovat pylväsmäisiä teräsrakennelmia. Yhdysvaltojen alueella kännykkätorneja on paikka paikoin ryhdytty maisemoimaan ujuttamalla niitä kirkontornien sisälle. Niitä on myös naamioitu muistuttamaan puita ja lipputankoja.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.