Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

Samsung Galaxy S2 (esittely)

Samsung Galaxy S2

Avainsanat: , . Pisteet: 5/5. Esittelyn kirjoitti Petri I., toimittaja Matkapuhelimia.com-sivustolla. Esittely julkaistiin elokuussa 2012.

Samsung Galaxy S2 on myös Galaxy S II:na tunnettu älypuhelin. Korealaisyrityksen uusin puhelinmalli vaikuttaa olevan sen paras älypuhelin tähän päivään mennessä. Se on nopealla neliytimisellä prosessorilla, jonka kellotaajuus on 1,2 gigahertsiä, tähditetty. Puhelimen käyttöjärjestelmästä on saatavilla uusi versio, Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Puhelimen fyysinen koko on 125×66×8,5 millimetriä. Se on näin ollen ohuimpia älypuhelimia. Puhelin on saatu ohuuden lisäksi keveämmäksi kuin sopii odottaa: luuri painaa vain 116 grammaa. Se on mahdollisesti saatu aikaan vaihtamalla metallinen kuoriaines muovisempaan, mutta kyllin jämerään materiaaliin.

Samsung Galaxy S2:ssa on 4,3 tuuman näyttö, jonka tekniikkana on Super AMOLED Plus. Lisäksi siinä on Gorilla Glass -suojaus. Puhelimesta löytyy 3,5 millimetrin kuulokeportti yläosasta ja alaosasta micro USB -liitäntä. Takapuolella on 8,1 megapikselin kamera, jossa on LED-salama. Se on nostettu hieman kuoren pinnasta erottuvaksi. Puhelimessa on irrotettava akku.

Samsung Galaxy S2

Lisää kännykkäesittelyitä

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.