Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

Samsung Tocco Lite 2 (esittely)

Samsung Tocco Lite 2

Avainsanat: , . Pisteet: 2/5. Esittelyn kirjoitti Petri I., toimittaja Matkapuhelimia.com-sivustolla. Esittely julkaistiin heinäkuussa 2012.

Halpa, halvempo, Tocco Lite 2. Tämä on hyvä puhelin edellisestä huolimatta, sillä luuri on kaikessa yksinkertaisuudessaan hyvä back to basics -asioissa, kuten puheluiden tekemisessä. Akun kesto on erittäin hyvä, musiikkilaite kelvollinen ja viestintämahdollisuudet riittävät. Levytilaa voi laajentaa muistikortin avulla. Nämä ovat myyntiä edistäviä asioista. Nurjalle puolelle vilkaistaessa voidaan huomata, ettei kosketusnäyttö ole hääppöinen, näppäimistö on pakattu ahtaaksi ja puhelimen sisäistä levytilaa on vain 20 megatavua. Nettiselain on hidas.

Samsungin budjettipuhelin on kolmen tuuman näytöllä varustettu peruspuhelin. Näyttö on TFT-tekniikkaa ja kuvan resoluutio on 240×320 pikseliä. Kameralla voi ottaa 3,2 megapikselin potretteja. Puhelin painaa vain 95 grammaa. Muoviselta tuntuvat kuoret ovat sulavalinjaiset. Puhelin mahtuu pieniinkin taskuihin sen ollessa vain 58×102×12 millimetriä kooltaan. Mitat ovat järjestyksessä: leveys, korkeus, paksuus. Puhelimesta löytyy micro USB -portti ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Puhelimen sisällä on takakannen alta paljastuva microSD-korttipaikka, jolla levytilaa voi laajentaa enimmillään 16 gigatavuun.

Samsung Tocco Lite 2

Lisää kännykkäesittelyitä

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.