Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

Samsung Galaxy Ace 2 (esittely)

Samsung Galaxy Ace 2

Avainsanat: , . Pisteet: 4,5/5. Esittelyn kirjoitti Petri I., toimittaja Matkapuhelimia.com-sivustolla. Esittely julkaistiin heinäkuussa 2012.

Käyttäjäystävällisellä käyttöliittymällä, nopealla kaksiytimisellä prosessorilla ja huolitellulla muotoilulla tähditetty Samsung Galaxy Ace 2 on erinomainen kännykkä. Siinä on kuitenkin tehty eräitä hieman omituisilta tuntuvia ratkaisuja, kuten päätetty hyödyntää Androidin versiota 2.3 eikä 4. sukupolven kehitysversiota, sekä kaiutin on asetettu epätyypilliseen paikkaan. Puhelimessa on 3,8-tuumainen TFT-näyttö. Se on kapasitiivinen WVGA-tekniikkaa hyödyntävä ja sisältää 800×480 kuvapikselin resoluution.

Puhelimessa on kaksiytiminen prosessori, joka hyrrää 800 megahertsin kellotaajuudella. RAM-muistia on reilut 768 megatavua. Kamerana on viiden megapikselin takakamera, jossa on autofokus ja LED-salama. Kameralla voi kuvata 720 pisteen HD-videota. Luuri painaa yhteensä 122 grammaa ja on 10,5 millimetriä paksu. Siinä on neljän gigatavun sisäinen levytila. Levytilaa voi tarvittaessa laajentaa microSD:n avulla. Yhteyspuolelta mainittakoon, että puhelimessa on 3G, Wi-Fi, BLuetooth, GPS ja kyky HSDPA-tason datasiirtoon.

Samsung Galaxy Ace 2

Lisää kännykkäesittelyitä

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.