Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

Samsung Galaxy Y (esittely)

Samsung Galaxy Y

Avainsanat: , . Pisteet: 2/5. Esittelyn kirjoitti Petri I., toimittaja Matkapuhelimia.com-sivustolla. Esittely julkaistiin huhtikuussa 2012.

Tämä Samsungin malli on kompakti ja huokea peruspuhelin, josta löytyy paljon hyvää Androidien faneille. Puhelimen nimessä oleva Y-kirjain viittaa englanninkieliseen sanaan Young. Puhelin lieneekin suunnattu nuorisolle perusluuriksi. Laite on mittasuhteiltaan 104×58×11,5 millimetriä. Siihen mahtuu kolmen tuuman TFT-kosketusnäyttö, jossa pikselitiheys on 240×320 kappaletta. Softapuolella hyrrää Androidin Gingerbread — versionumero 2.3.5. Aparaatilal on painoa hieman alle 100 grammaa.

Puhelimen halpuus selittää sen, miksi kamerasta löytyy vain kahden megatavun edestä pikselimättöä. Toisaalta puhelimessa näppäriä liitäntöjä, kuten 3,5 mm kuulokeliitäntä ja muoviläpyskällä suojattu microUSB-portti. Puhelimen sisältä löytyy oletusarvoisesti 1200 mAh:n akku ja prosessorista 830 megahertsiä laskentatehoa. Sisäistä muistia on vain 160 megatavua, tosin muistikortin avulla sen voi laajentaa ainakin 32 gigatavuun.

Lisää kännykkäesittelyitä

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.