Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

Samsung Galaxy Beam (esittely)

Samsung Galaxy Beam

Avainsanat: , . Pisteet: 4/5. Esittelyn kirjoitti Petri I., toimittaja Matkapuhelimia.com-sivustolla. Esittely julkaistiin heinäkuussa 2012.

Videotykki on tämän puhelimen hittitoiminto. Samsung Galaxy Beam on kännykkä, jonka yläpäästä löytyy minikokoinen videoprojektori vaikkapa PowerPoint-presentaatioiden tekemiseen. Jokseenkin sporttiselta näyttävä Galaxy Beam painaa 145 grammaa ja on takapuolelta pinnoitettu kumimaisella materiaalilla. Puhelin on 12,5 millimetriä paksu. Siitä löytyy takapuolelta viiden megapikselin kamera. Kamera-aukko on sijoitettu videotykkielementin alapuolelle hieman hankalaan paikkaan, koska se on helppo epähuomiossa peittää sormella.

Puhelimen etupuolella on VGA-tason kameraräpsytin ja sivuilta löytyy virtanappula, projektorin kytkimiä, äänipainike, SIM- ja microSD-korttien paikat. Puhelimessa on myös USB-portti ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Samsung valitsi kännykän tämänhetkiseksi Android*-versioksi *Gingerbreadin, eli version 2.3. Se on myöhemmin luultavasti päivitettävissä nelosversioon. Luurista löytyy neljän tuuman WVGA-kosketusnäyttö, joka sisätiloissa ja muutenkin hämärissä paikoissa ilman auringonvalon vaikutusta on erittäin hyvä. Auringonvalo on näytölle melkoista kryptoniittia.

Samsung Galaxy Beam

Puhelimessa on 768 megatavua RAM-muistia. Prosessorina on Cortex A9: kaksiytiminen ja yhden gigahertsin kellotaajuudella. Huomioimisen arvoista on älypuhelimen päästä sinkoutuvan projektoriheijasteen valovoima. Se on vain 15 lumenia. Sillä voi sopivassa hämärätilassa heijastaa kelvollista kuvaa parin metrin päähän ja jopa 50 tuuman suuruiseksi.

Lisää kännykkäesittelyitä

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.