Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

Samsung Conquer 4G (esittely)

Samsung Conquer 4G

Avainsanat: , . Pisteet: 3/5. Esittelyn kirjoitti Petri I., toimittaja Matkapuhelimia.com-sivustolla. Esittely julkaistiin heinäkuussa 2012.

Conquer 4G on pienikokoinen budjettiluokan malli Samsungilta. Se sisältää 3,2 megapikselin kameran LED-salaman kera, 2 Gt:n microSD-kortin, jonka voi tarvittaessa vaihtaa enintään 32 gigatavun malliin. RAM-muistia on 512 megatavua. TFT-kosketusnäytön koko on 3,5 tuumaa ja sen resoluutio on vaivaiset 320×480 pikseliä. Prosessorina pyörii 1 gigahertsin kellotaajuudelle asetettu Snapdragon. Käyttöjärjestelmänä on jo ikääntynyt Android Gingerbread 2.3.6. Tukea ei liene Androidin nelosversiolle lainkaan.

Conquer 4G on kompakti, kohtuullisen kevyt puhelin peruskäyttäjien tarpeisiin. Tätä mallia harkitsevien henkilöiden kannattaa pitää edellä mainittu mielessä, sillä jos puhelimelta odotetaan kykyä räpsiä HD-laatuista videota tai nauttia viimeisintä huutoa olevista applikaatioista, Conquer 4G ei ole sopiva valinta. Akun kestävyyden kannalta puhelin on mainio laite, jolla pystyy suoriutumaan hyvin netissä surffaamisesta tekstaamisen ja puhumisen lisäksi.

Tuotekuvat ovat Yhdysvaltoin markkinoille suunnatusta Sprint-variantista.

Samsung Conquer 4G

Lisää kännykkäesittelyitä

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.