Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

Samsung Stratosphere (esittely)

Samsung Stratosphere

Avainsanat: , . Pisteet: 3/5. Esittelyn kirjoitti Petri I., toimittaja Matkapuhelimia.com-sivustolla. Esittely julkaistiin kesäkuussa 2012.

Musta Samsung Stratosphere on kelvollinen älypuhelin kelvollisen kokoisella, neljän tuuman levyisellä, näytöllä ja hyvällä fyysisellä näppäimistöllä. Puhelimessa on Androidin kehitysversio 2.3 Gingerbread, viiden megapikselin takakamera ja etupuolella webbikameran laatua edustava 1,3 megapikselin aparaatti. Prosessori on 1 gigahertsin kellotaajuudelle viritetty. Näyttötekniikkana on WVGA Super Amoled, jota Samsung kuvailee partakoneen teräväksi, voimakaskontrastiseksi ja briljantiksi väriensä vuoksi.

Androidin päälle puettu TouchWiz UI -käyttöliittymä on miellyttävä. AMOLED-näyttö on miellyttävä. Riittävän pehmeät näppäimistön nappulat ovat miellyttäviä. Puhelin miellyttää monin tavoin, mutta sisältää ärsyttäviäkin asioita, kuten sen, että näppäimistön liu’uttaminen auki edellyttää kahden käden käyttämistä. Videokamera kykenee purkittamaan vain 480p:n kuvaa. Lisäksi puhelimessa on “vain” Androidin Gingerbread eikä Icecream Sandwichia.

Samsung Stratosphere

Lisää kännykkäesittelyitä

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.