Motorola Motoluxe on Android-pohjainen, vain 9,9 millimetriä paksu älypuhelin, joka tuntuu kädessä erittäin tukevalta kumimaisen pinnoitteensa ansiosta. Noin 123 grammaa painavaan puhelimeen sisältyy neljän tuuman FWVGA-näyttö, takapuolella kahdeksan megatavun kamera LED-salamalla, sekä gigatavun sisäistä muistia. microSD-kortin avulla sitä voi laajentaa ainakin 32 gigatavuun.
QWERTY-näppäimistöllinen Samsung Captivate Glide on mainio puhelin. Siinä on Super AMOLED -näyttö, jonka värisyvyys on eläväinen, tosin pikselimäärä vain vaatimattomat 480×800. Puhelimen sisällä hyrrää kaksiytiminen Tegra 2 -prosessori, joka pyörii gigahertsin kellotaajuudella. Puhelin toimii, kuten Samsungilta sopii odottaa, Androidilla.
Puhelin on nopea, tehokas ja vaikuttavan näköinen. Motorolan esittelemä Droid Bionic sisältää kaksiytimisen prosessorin ja kahdeksan megatavun kameran, joka kykenee nauhoittamaan HD-laatuista videokuvaa. Droidissa on Gorilla Glassilla suojattu qHD-näyttö. Tuo tehoyhdistelmä tekee näytöstä sekä pomminkestävän että erittäin eläväisen näköisen. Näytön koko on 4,3 tuumaa ja siihen on sullottu 960×540 kuvapikseliä.
Tämä on Nokian Windows Phone -kännykkäsarjan huokeampaa suuntausta edustava malli. Lumia 710 tarjoaa veikeitä toiminnallisuuksia, kuten Nokian omia applikaatioita, mahdollisuuden hyödyntää kännykän kanssa Xbox Liveä ja pilvitekniikalla toimivaa varmuuskopiointia. Toisaalta, vaikka akku on tässä mallissa vaihdettava, ei se tunnu olevan suuren ylistyksen arvoinen.
4G-nopeuksiin pyrkivä Amaze yrittää hämmästyttää ja onnistuukin siinä ainakin ensiluokkaisen muotoilunsa, upean qHD-näyttönsä, tuplasalamansa ja tietenkin HSPA+-yhteytensä vuoksi. HTC:n puhelimessa on paljon kaikkea. Sen vuoksi puhelimen toiminnallisuuksien omaksuminen voi viedä aikaa. Onneksi niiden opetteleminen on ilo, kun näytön koko on muhkea 4,3-tuumainen (960×540 pikseliä) ja näyttötekniikka on hyvin korkealaatuinen.
LG DoublePlay on näppärä outolintu nykypäivän matkapuhelinmarkkinoilla kahden näyttönsä ja erikoisesti sijoitetun liukukannellisen näppäimistönsä johdosta. Kahteen osan jaettu näyttö sisältää etukannessa suuren 3,5 tuuman kosketusnäytön, jonka resoluutio on 320×480 pikseliä, sekä liukukannen takaa paljastuvan kaksituumaisen näytön, jossa pikselitiheys on 240×320.
Galaxy W ansaitsee pisteitä rivakan prosessorinsa, vaikuttavan kameransa ja nopean nettiselaimensa ansiosta. Samsung on onnistunut tekemään oivan älypuhelimen Android 2.3:n päälle. Puhelin on suunnattu hintahaarukassa Galaxy S2:n alapuolelle. Näyttönä on sopivan kokoinen 3,7 tuuman näyttö, jossa ohjelmat rullaavat sutjakasti 1,4 gigahertsin prosessorilla. Prosessori on yksiytiminen. RAM-osastolla on puoli gigatavua muistia ja kamerassa 5 megapikseliä. Sillä pystyy filmaamaan 720p:n HD-videokuvaa.
Samsungin rönttäkelien puhelin on sievä, kovapintainen ja erinomaisen hyvin suojattu puhelin. Näyttöä suojaa Gorilla Glass. Puhelimesta löytyy taskulamppu. Galaxy Xcover Extreme S5690 on ensimmäinen Samsungin Android-älypuhelin, joka on suunniteltu kestämään kolhuja ja koetuksia. Sen vuoksi eräät fiinit detaljit on skraapattu sivummalle. Puhelimessa on esimerkiksi sellaisia heikkouksia kuin pieni näytön resoluutio, heikko kamera ja melkoisen suuri koko.
Elegantti Motorola Droid Razr Maxx on aikamoinen suullinen nimensä ja ominaisuuksiensa johdosta. Laite on supervoimallisella akulla varustettu, korkealaatuisella AMOLED-näytöllä tähditetty, älypuhelin. Droid Razr Maxx on nimensä mukainen ainakin akun osalta, sillä hulppea 3300 mAh:n mötikkä tarjoaa ainakin 21 tuntia puheaikaa yhdellä latauksella. Huolimatta tehoakustaan, puhelimen fyysinen koko on kohtalainen; painoa on 145 grammaa ja paksuutta vajaa senttimetri.
Tämä Samsungin malli on kompakti ja huokea peruspuhelin, josta löytyy paljon hyvää Androidien faneille. Puhelimen nimessä oleva Y-kirjain viittaa englanninkieliseen sanaan Young. Puhelin lieneekin suunnattu nuorisolle perusluuriksi. Laite on mittasuhteiltaan 104×58×11,5 millimetriä. Siihen mahtuu kolmen tuuman TFT-kosketusnäyttö, jossa pikselitiheys on 240×320 kappaletta. Softapuolella hyrrää Androidin Gingerbread — versionumero 2.3.5. Aparaatilal on painoa hieman alle 100 grammaa.
Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.