Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

HTC Amaze 4G (esittely)

HTC Amaze 4G

Avainsanat: , . Pisteet: 3,5/5. Esittelyn kirjoitti Petri I., toimittaja Matkapuhelimia.com-sivustolla. Esittely julkaistiin huhtikuussa 2012.

4G-nopeuksiin pyrkivä Amaze yrittää hämmästyttää ja onnistuukin siinä ainakin ensiluokkaisen muotoilunsa, upean qHD-näyttönsä, tuplasalamansa ja tietenkin HSPA+-yhteytensä vuoksi. HTC:n puhelimessa on paljon kaikkea. Sen vuoksi puhelimen toiminnallisuuksien omaksuminen voi viedä aikaa. Onneksi niiden opetteleminen on ilo, kun näytön koko on muhkea 4,3-tuumainen (960×540 pikseliä) ja näyttötekniikka on hyvin korkealaatuinen.

HTC Amaze on osittain alumiinikuoriin koteloitu. Näyttö on suojattu Gorilla Glass -teknologialla. Puhelimen etupuolella on 2 megapikselin kamera, takana erittäin hyvä kahdeksan megan vaihtoehto. Siinä on autofokus ja kameran sensorissa taustavalaistus, sekä tupla-LED-salama. Lisäksi puhelimessa on omistettu yksi painike kuvien ottamiseen ja toinen videotaltiointien nauhoittamiseen. Toisaalta puhelimessa on niin paljon vaihtoehtoja, ettei kaikki tunnu sujuvan luontevasti ilman huolellista perehtymistä.

Lisää kännykkäesittelyitä

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.