Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

htc

Kaikki aiheeseen htc liittyvät julkaistu Matkapuhelimia.comissa.

HTC Droid Incredible 4G LTE HTC Droid Incredible 4G LTE

HTC Droid Incredible 4G LTE on toukokuussa 2012 julkistettu ja heinäkuussa ilmestyvä älypuhelin. Tehomylly sisältää kaksiytimisen 1,2 GHz prosessorin, yhden gigatavun edestä RAM-muistia ja kahdeksan gigaa kovalevytilaa. Noin 132 grammaa painava puhelin on neljän tuuman näytöllä, jonka pistetiheys tuumaa kohden on 275 kappaletta ja jonka näytön resoluutio 540×960 kuvapikseliä. Kuten HTC:n puhelimelta sopii odottaa, tämäkin on Android*-laite. Käyttöjärjestelmä on *Ice Cream Sandwich, eli 4. kehitysversio.

HTC Desire C HTC Desire C

Kumimaisella kuorella pinnoitettu HTC Desire C ei ole radikaalilla tavalla erikoinen matkapuhelin. Siinä on 3,5 tuuman kokoinen kosketusnäyttö, jonka pikseliresoluutio on 320×480. Puhelin on muotoilultaan hillityn tyylikäs ja tässä mallissa, vaikka toki kauneus on katsojan silmissä, puhelimen takaosa näyttää huoliteltuine yksityiskohtineen etupuolta elegantimmalta. Puhelimen strategiset mitat ovat 107×60×12 ja painopuolella laite on tasan 100 grammaa.

HTC Titan II HTC Titan II

HTC Titan II on solakka Windows Phone hyvällä kameralla, jolla pystyy purkittamaan erinomaista videokuvaa. Näyttö on erittäin hyvä ja akun kestävyys riittävä. Nämä ovat pääpiirteittäin ne asiat, jotka erottuvat parhaiten edukseen Titan II:ssa. Puhelin muistuttaa ulkonäöltään HTC Titania. Puhelimessa on reilun kokoinen näyttö, 4,7-tuumainen, ja tekniikkana siinä on SuperLCD. Pikselitiheys on 199 ppi. Näytön resoluutio on 800×480 pikseliä. Puhelimen suuri näyttö voisi erottua nykyistä paremmin edukseen jos resoluutio olisi suurempi.

HTC Evo 4G LTE HTC Evo 4G LTE

Kännykkävalmistaja HTC:n uutukaismalli on erinomaisella näytöllä ja laadukkaalla rakenteella varustettu puhelin tehokäyttäjienkin tarpeisiin. Puhelimesta löytyy houkutteleva 1,5 gigahertsin kellotaajuudella surraava kaksiytiminen prosessori, suuri 4,7 tuuman kokoinen näyttö, sisäistä muistia 16 gigatavua, jota voi laajentaa microSD-kortin avulla enimmillään 64 gigaan. Luurin muihin herkkuihin kuuluu kelvollinen kahdeksan megatavun takakamera sekä Androidin kehitysversio 4.0. Tämän mallin heikkouksiin luettakoon osittain halpisfiiliksen tuntua herättävä takakannen osa.

HTC Vivid HTC Vivid

HTC Vivid on erinomainen puhelin. Se kuuluu tämänhetkisten älypuhelinten tähtikaartiin erinomaisen, eläväisen Super LCD -näyttönsä ja muiden ominaisuuksiensa johdosta. Puhelimen näyttö on kooltaan 4,5 tuumaa ja sen pikseliresoluutio on 540×960 kuvapikseliä puhelimen ollessa pisimmältä sivultaan horisontaalisesti. Luurin edestä löytyy tyypillinen 1,3 megapikselin kamera ja liuta pikanäppäimiä. Takapuolella on kahdeksan megapikselin kamera kahdella LED-salamalla.

HTC Explorer HTC Explorer

Tämä on kohtuullisen hyvä puhelin. Se on kuin päivitetty versio HTC Tattoosta. HTC Explorer on responsiivisella kosketusnäytöllä, kumimaisella kuoripinnoitteella ja pienellä näytöllä varustettu älypuhelin. Puhelin on 13 millimetriä paksu, painaa 108 grammaa ja käyttöjärjestelmänä on Android Gingerbread. Puhelimen pieni, vain 3,2 tuuman kokoinen, näyttö sisältää 320×480 kuvapikseliä pikselitiheyden ollessa 180 ppi. Kamerastakin löytyy kolmonen: megapikseleitä on 3,1. Sisäistä muistia on vain 90 megatavua ja prosessorin kellotaajuus on 600 megahertsiä. Tässä puhelimessa on paljon pieniä numeroita. Se onneksi näkyy hintalapussa.

HTC One V HTC One V

HTC One V on pisteasteikolla 0–5 neljän pisteen puhelin, sillä sen muotoilu on miellyttävä, näyttö näyttävä, kamera kelvollinen ja käyttöjärjestelmä ihan passeli. Täysiä pisteitä sillä ei voi antaa, sillä näppäimistö tuntuu olevan turhan pieni, eikä sisäistä muistiakaan ole kuin neljän gigatavun verran. One V sisältää yksiytimisen prosessorin, jonka kellotaajuus on 1 GHz. RAM-muistia on 512 megatavua, kännykässä 5 megapikselin kenno ja 3,7-tuumaisessa näytössä 800×480 kuvapikseliä.

HTC Rhyme HTC Rhyme

Hintahaarukan keskipaikkeille suunnattu HTC Rhyme ei tarjoa maata järisyttäviä uutuuksia. Se on oiva älypuhelin, jossa hyväksi havaittuja ratkaisuja muotoilun ja toiminnallisuuksien kannalta on viilattu entistä ehommaksi. Rhymen kuoret ovat osittain kumipinnoitteiset, osittain metalliset. Puhelin painaa 130 grammaa ja on 11 millimetriä paksu, siitä löytyy micro-USB-portti ja 3,5 mm kuulokeliitäntä. Näyttöön on pakattu pikseleitä 480×800 kappaletta ja prosessoripuolelle yhden gigahertsin taajuudella surraava yksiytiminen piiri.

HTC Rezound HTC One S

Aika ajoin vastaan tulee puhelimia, joille on syytä antaa täydet pisteet vaikka puhelimesta kuinka yrittäisi löytää heikkouksia tai parantamisen varaa. HTC One S on yksi niistä täyden pisteiden puhelimista. Puhelin on hyvin ohut, vain vajaat 8 millimetriä paksu, sekä 13 senttimetriä pystysuunnassa ja 6,5 senttimetriä leveyssuunnassa. Painoa sille kertyy 119 grammaa. Se pyörittää sujuvasti Androidin neljättä kehitysversiota.

HTC Amaze 4G HTC Amaze 4G

4G-nopeuksiin pyrkivä Amaze yrittää hämmästyttää ja onnistuukin siinä ainakin ensiluokkaisen muotoilunsa, upean qHD-näyttönsä, tuplasalamansa ja tietenkin HSPA+-yhteytensä vuoksi. HTC:n puhelimessa on paljon kaikkea. Sen vuoksi puhelimen toiminnallisuuksien omaksuminen voi viedä aikaa. Onneksi niiden opetteleminen on ilo, kun näytön koko on muhkea 4,3-tuumainen (960×540 pikseliä) ja näyttötekniikka on hyvin korkealaatuinen.

HTC Inspire 4G HTC Inspire 4G

Inspire 4G on hyvällä kahdeksan megatavun kameralla, kelvollisella 4,3 tuuman näytöllä varustettu matkapuhelin. Siitä löytyy yleisimmät liitännät, kuten micro-USB, 3,5 mm kuulokeliitäntä. Toisaalta puhelimessa on toistaiseksi vain Androidin versio 2.3.3 Gingerbread ja HTC Sense 2.1.

HTC Evo Design 4G HTC Evo Design 4G

Tämä HTC:n malli on budjettipuhelin, jossa oivallusten lisäksi on eräitä kömmähdyksiä mukana. Datan siirtonopeus ei ole hääppöinen ja pullottava kameralinssi voi tuntua häiritsevältä. Toisaalta Evo Design 4G:stä löytyy qHD-laatuinen näyttö, puhelimeen on integroitu Dropbox ja luurin fyysinen koko on käteen sopiva. Näytön koko on nelituumainen ja siihen mahtuu 960×540 pikseliä. Puhelimesta löytyy kaksi kameraa, joista etupuolella on videoneuvotteluihin tai vastaaviin sopiva 1,3 megatavun vehje. Takapuolen kamera on 5 megatavun.

Kännykkäuutinen HTC:n myynti laskenut 35% vuodessa

HTC on menettänyt myyntiosuuttaan kännykkämarkkinoilla, sillä tämän ja viime vuoden välillä sen kännykkämyynti on pudonnut vaikuttavat 35 prosenttiyksikköä. Taiwanilainen kännykkävalmistaja oli ensimmäisiä Androidia tarjoavia puhelinvalmistajia, mutta kilpailijoiden, kuten Samsungin, saama suosio on vaikuttanut HTC:n myyntiin merkittävästi.

HTC Rezound HTC Rezound

Laajalla HD-toistoon kykenevällä näytöllä varustettu HTC Rezound sisältää kaksiydinprosessorin, muhkean 32 gigatavun muistin ja *Beats*-nappikuulokkeet. Puhelin onkin suunnattu etenkin musiikin suurkuluttajille vaikkakin puhelin sopii myös muihin toimiin järeän 1,5 gigatavun kellotaajuudella hyrräävän prosessorinsa ja 1 Gt:n RAM-muistinsa johdosta.

HTC Sensation XE HTC Sensation XE

HTC Sensation XE on suurella näytöllä tähditetty älypuhelin, jossa näppäimistön käyttäminen on harvinaisen hauskaa. Kännykkä perustuu alkuperäiseen Sensationiin, mutta on varustettu päivitetyllä Androidin Ice Cream Sandwichilla. Tarkka versionumero on 4.0.3 kun aikaisemmin puhelimessa oli versiona *Gingerbread*-nimellä tunnettu veteraaniversio. Puhelimesta löytyy tehokas 1,5 gigahertsin tuplaydinprosessori. Näytöllä, jonka resoluutio on 540×960 pikseliä, voi toistaa HD-laatuista kuvaa.

HTC One X HTC One X

Neliytiminen tehokännykkä HTC One X täydentää One*-mallistoaan puhelimilla, joista X lienee kaikkein suorituskykyisin. Prosessorivoimansa lisäksi puhelimesta löytyy 32 gigatavua sisäistä muistia ja mahdollisuus hyödyntää *Dropbox*-pilvipalvelinteknologiaa. Käyttöjärjestelmänä on *Androidin 4. kehitysversio, nimimerkiltään Ice Cream Sandwich. Puhelimen paras puoli on kuitenkin 1,5 gigahertsin kellotaajuudella toimiva Tegra 3 -suoritin.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.