Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

Kännykkäesittelyt

LG Prada 3.0 LG Prada 3.0

Prada-sarjan kolmas sukupolvi on tyylikäs, näyttävä ja ohut puhelin. Siinä on suuri näyttö, erikoinen mustavalkoinen Android-skini ja kahdeksan gigatavua sisäistä muistia. Tämän kännykkäsarjan ensimmäinen osa ilmestyi vuonna 2007. Sen jälkeen 2.0, tosin viralliselta nimeltään LG KF900 Prada, tuotiin julki vuoden 2009 puolella. Puhelimessa on 4,3 tuuman näyttö. Yksi ärsyttävyys puhelimessa on se, kuinka nopeasti näppäinvalot sammuvat kun niitä ei käytetä.

Motorola Droid 4 Motorola Droid 4

Motorola Droid 4 on erinomaisella liukukannen takaa paljastuvalla näppäimistöllä, hyvällä käyttöliittymällä ja hulppealla 20 megatavun download-nopeudella varustettu puhelin. Näppäimistönä on QWERTY-asettelu. Siitä saattaa olla tarjolla myös ääkkösellinen versio, vaikkakin tätä tietoa ei ole varmistettu. Droid 4 on melko turpea puhelin, tosin tyylikäs sellainen.

HTC Inspire 4G HTC Inspire 4G

Inspire 4G on hyvällä kahdeksan megatavun kameralla, kelvollisella 4,3 tuuman näytöllä varustettu matkapuhelin. Siitä löytyy yleisimmät liitännät, kuten micro-USB, 3,5 mm kuulokeliitäntä. Toisaalta puhelimessa on toistaiseksi vain Androidin versio 2.3.3 Gingerbread ja HTC Sense 2.1.

HTC Evo Design 4G HTC Evo Design 4G

Tämä HTC:n malli on budjettipuhelin, jossa oivallusten lisäksi on eräitä kömmähdyksiä mukana. Datan siirtonopeus ei ole hääppöinen ja pullottava kameralinssi voi tuntua häiritsevältä. Toisaalta Evo Design 4G:stä löytyy qHD-laatuinen näyttö, puhelimeen on integroitu Dropbox ja luurin fyysinen koko on käteen sopiva. Näytön koko on nelituumainen ja siihen mahtuu 960×540 pikseliä. Puhelimesta löytyy kaksi kameraa, joista etupuolella on videoneuvotteluihin tai vastaaviin sopiva 1,3 megatavun vehje. Takapuolen kamera on 5 megatavun.

Pantech Breakout Pantech Breakout

Pantech Breakout on halpa ja kestävältä vaikuttava peruspuhelin. Budjettipuhelimeksi tämä on ihan kiitettävää tasoa, mutta halpuus ilmenee muun muassa siten, että akkua on ladattava alituiseen eikä kännykän kameralla oteta edustavia kuvia.

Pantech Jest 2 Pantech Jest 2

Pantech Jest 2 on halpispuhelinten huokeinta suuntausta edustava perusluuri, jossa hyviä ominaisuuksia ovat erinomaisen akkukestävyyden lisäksi liu’utettava näppäimistö ja kompakti fyysinen koko. Toisaalta puhelin on melko paksi, nettiselaus on vaivalloista ja muutenkin käyttöliittymä tuntuu tahmaavan.

ZTE Mimosa X ZTE Mimosa X

ZTE Mimosa X on monin tavoin Nokian luureja muistuttava. Puhelimessa on kaksiytiminen prosessori ja käyttöjärjestelmänä uunituore Androidin nelosversio. Puhelimen alaosasta löytyy neljä fyysistä kosketuspainiketta, mutta muutoin kännykkää ohjataan kosketusnäytön välityksellä. Kamerassa on megapikseleitä 5 megatavua ja LED-salama. Kamerassa on automaattinen, joskin hieman hidas autofokus.

LG Spectrum LG Spectrum

LG Spectrum on monipuolinen 4G-puhelin. Tämä on LG Optimuksen yksi variantti, jossa erityistä kiitosta ansaitsevat hyvä näyttö ja laadukas rakenne, nopea prosessori sekä 8 megatavun kamera. Tosin tässä puhelimessa jokseenkin lyhyt akun kesto on riesana, kuten myös eräät käyttöliittymän oudot ratkaisut. Puhelimesta löytyy Androidin versio 2.3.5, joskin se tultaneen tarkemmin määrittelemättömänä päivämääränä tuuttamaan Ice Cream Sandwichiin, siis versioon 4.0.

Samsung Focus S Samsung Focus S

Uniikin käyttöliittymän, hehkeän akkukeston ja ohuutensa ansiosta Samsung Focus S on erinomainen puhelin. Se toimii Windows Phone 7 -käyttöjärjestelmällä. Puhelin on varteenotettava kilpakumppani HTC Titanille, Apple iPhone 4S:lle ja Samsungin Galaxy S2:lle. Toisaalta tässä puhelimessa on vain yhden ytimen *Snapdragon*-prosessori, joka jyllää 1,4 gigahertsin kellotaajuudella. RAM-osastolla on vain 515 megatavua.

Nokia Asha 201 Nokia Asha 201

Budjettimallistoon lukeutuva Nokia Asha 201 on hyvällä fyysisellä näppäimistöllä, erinomaisella akkukestolla ja kestävällä rakenteella varustettu puhelin. Siitä löytyy näppäriä toiminnallisuuksia, kuten *Twitter*- ja *Facebook*-palvelut, microSD-muistipaikka. Puhelimesta ei kuitenkaan löydy 3G- eikä Wi-Fi-tukea ja näytön koko on kehnonlainen. QWERTY-näppäimistöllä toimiva Asha 201 saatavilla useina eri värivaihtoehtoinen, kuten voimakkaan vaaleanpunaisena ja vitivalkoisena.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.