Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

ZTE Tania (esittely)

ZTE Tania

Avainsanat: , . Pisteet: 4/5. Esittelyn kirjoitti Petri I., toimittaja Matkapuhelimia.com-sivustolla. Esittely julkaistiin toukokuussa 2012.

Tämä on Windows Phone -käyttöjärjestelmää hyödyntävä älypuhelin ZTE:ltä. Puhelimen hyvä akun kestävyys, suuri näyttö, Office-toimistosoftien setti ja suositushinta tekevät luurista hyvän valinnan ykköspuhelimeksi. ZTE on tämän mallin myötä yksi niistä harvoista Androidin ylivaltaa uhmaavista kännykkävalmistajista Nokian ohessa. ZTE Tania on kelvollinen kännykkä. Näyttö on suuri 4,3 tuuman kokoinen ja 800×480 pikselin resoluutiolla varustettu, vaikkakaan se ei näytä olevan yhtä teräväsävyinen kuin esimerkiksi aikaisemmin mainitun Nokian Lumia 900.

Tanian edessä ei ole kameraa. Takana on viiden megapikselin perussuttura. Siihen on kytketty LED-salama. Kameralla voi kuvata 720p-videota, vaikkakin syystä tai toisesta kamera oletusarvoisesti palautuu 640×480 pikselin moodiin. Tanian käyttöjärjestelmänä on Windows Phonen kehitysversio 7.5 Mango. Ohjelmistorintama on hyvin laaja ja monipuolinen.

ZTE Tania

Lisää kännykkäesittelyitä

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.