Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

zte

Kaikki aiheeseen zte liittyvät julkaistu Matkapuhelimia.comissa.

ZTE Grand X ZTE Grand X

ZTE Grand X on kaksiytimisellä prosessorilla ja 4,3 tuuman näytöllä tähditetty budjettipuhelin. Se muistuttaa hyvin paljon kilpailijansa Samsungin Galaxy Nexusta. Minimalistisesti muotoiltu Grand X sisältää Androidin neljännen sukupolven kehitysversion. NÄyttö on qHD-tekniikalla toteutettu ja sisältää mainion 960×540 pikselin resoluution. Puhelimet taktiset mitat ovat 127×65×10 millimetriä. Painoa sillä on 110 grammaa.

ZTE Tania ZTE Tania

Tämä on Windows Phone -käyttöjärjestelmää hyödyntävä älypuhelin ZTE:ltä. Puhelimen hyvä akun kestävyys, suuri näyttö, Office-toimistosoftien setti ja suositushinta tekevät luurista hyvän valinnan ykköspuhelimeksi. ZTE on tämän mallin myötä yksi niistä harvoista Androidin ylivaltaa uhmaavista kännykkävalmistajista Nokian ohessa. ZTE Tania on kelvollinen kännykkä. Näyttö on suuri 4,3 tuuman kokoinen ja 800×480 pikselin resoluutiolla varustettu, vaikkakaan se ei näytä olevan yhtä teräväsävyinen kuin esimerkiksi aikaisemmin mainitun Nokian Lumia 900.

ZTE Mimosa X ZTE Mimosa X

ZTE Mimosa X on monin tavoin Nokian luureja muistuttava. Puhelimessa on kaksiytiminen prosessori ja käyttöjärjestelmänä uunituore Androidin nelosversio. Puhelimen alaosasta löytyy neljä fyysistä kosketuspainiketta, mutta muutoin kännykkää ohjataan kosketusnäytön välityksellä. Kamerassa on megapikseleitä 5 megatavua ja LED-salama. Kamerassa on automaattinen, joskin hieman hidas autofokus.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.