Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

Nokia Lumia 610 (esittely)

Nokia Lumia 610

Avainsanat: , . Pisteet: 3,5/5. Esittelyn kirjoitti Petri I., toimittaja Matkapuhelimia.com-sivustolla. Esittely julkaistiin kesäkuussa 2012.

Tämä on halpisluuri. Se on suunnattu niille puhelinten käyttäjille, joille viimeisimmät toiminnallisuudet ja suorituskyvyn seikat eivät ole tärkeitä. Puhelimessa on halvan hinnan lisäksi hyvää oiva akku, laadukas viimeistely ja sosiaalisen median palvelut. Nokia Lumia 610 on älypuhelin, vaikkakaan ei kovin tehokas sellainen, sillä puhelimen yksiytimisen prosessorin kellotaajuus on vain 800 megahertsiä ja RAM-muistia on 256 megatavua. Näyttö on 3,7-tuumainen TFT-kosketusnäyttö, jonka pikseliresoluutio on 800×480.

Puhelin on 131 grammaa painava. Sen mittasuhteet ovat 119×62×12 millimetriä niin, että vasemmalta oikealle mitat ovat korkeus×leveys×paksuus. Tässä puhelimessa on micro USB -liitäntä ja 3,3 millimetrin kuulokeportti, mutta ei paikkaa microSD-muistikortille. Sisäistä levytilaa on kahdeksan gigatavua. Kamerassa on viiden megapikselin edestä tehoa.

Nokia Lumia 610

Lisää kännykkäesittelyitä

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.