Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

Nokia 808 PureView (esittely)

Nokia 808 PureView

Avainsanat: , . Pisteet: 4,5/5. Esittelyn kirjoitti Petri I., toimittaja Matkapuhelimia.com-sivustolla. Esittely julkaistiin heinäkuussa 2012.

Kameransa ansiosta historiaa tekevä Nokia 808 PureView on ilahduttava ja odotettu puhelinuutuus Nokialta. Tämä on juuri se puhelin, josta löytyy hämmästyttävä 41 megapikselin kennolla varustettu kamera. Kyseessä on *Symbian*-puhelin, joka arvatenkin megakameransa johdosta painaa 169 grammaa. Siitä löytyy reilunkokoinen neljän tuuman AMOLED ClearBlack -näyttö. Puhelimen strategiset mitat ovat 124×60×14 millimetriä (korkeus×leveys×paksuus).

Nokian 808 PureView’ssä on Symbianin versio Belle FP1, joka tullee jäämään viimeiseksi Symbianin kehitysversioksi. Puhelimen huippukameralla voi zoomaamallakin saada korkealaatuisia kahdeksan megapikselin kuvia. Videokuvaa voi nauhoittaa Full HD –laadulla. Muhkean kokoinen kamera sisältää Carl Zeissin objektiivin ja PureView-kuvatekniikan Neljän tuuman näyttöä suojaa Gorilla Glass. Puhelimessa on HDMI- ja DLNA-liitännät, sekä käytössä WiFi ja NFC. Applikaatioiden saralta löytyy muun muassa Nokia Kartat. Puhelimessa on sisäistä muistia 16 gigatavua. Sitä voi kortin avulla laajentaa enintään 48 gigatavuun. Näytön resoluutio on 640×360 pikseliä.

Nokia 808 PureView

Lisää kännykkäesittelyitä

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.