Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

Huawei Ascend P1 (esittely)

Huawei Ascend P1

Avainsanat: , . Pisteet: 4/5. Esittelyn kirjoitti Petri I., toimittaja Matkapuhelimia.com-sivustolla. Esittely julkaistiin elokuussa 2012.

Tämä on bisnesluokan malliksi hinkuava Huawein tekemä yritys, vieläpä hyvä sellainen. Ascend P1 on ensimmäinen tämän kännykkävalmistajan tehopuhelinmalli. Se sisältää suuren 4,3 tuuman näytön, kaksiytimisen prosessorin muikealla 1,5 gigahertsin kellotaajuudella, kameran edestä ja takaa, DLNA-tuen ja kyvyn nauhoittaa 1080 pisteen HD-videota. Kyseessä on Android 4.0 -käyttistä käyttävä laite, jossa on hyvä akku, miellyttävä muotoilu ja kirkas näyttö. Toisaalta puhelin tuntuu kourassa lähes epäilyttävän heppoiselta, melkoisen muoviselta.

Huawei tarjoaa tästä puhelinmallin mukana tulevasta Androidista useita eri ulkoasuvaihtoehtoja — tarjolla on myös Androidin oletusteema. Puhelin painaa vain 110 grammaa ja on muotoilultaan palkkimainen joskin hyvin pyöristetty kulmistaan. Puhelimen takaosassa oleva kamera ja LED-salama on nostettu nystyksi esiin puhelimen muuten sileästä takakuoresta. Puhelimesta löytyy micro USB -liitäntä ja 3,5 millimetrin kuulokeportti. Näyttö on Super AMOLED -teknologialla toteutettu. Puhelimen sisältä löytyy neljän gigatavun edestä levytilaa. Sitä voi laajentaa SD-kortilla.

Huawei Ascend P1

Lisää kännykkäesittelyitä

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.