Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

huawei

Kaikki aiheeseen huawei liittyvät julkaistu Matkapuhelimia.comissa.

Huawei Ascend P1 Huawei Ascend P1

Tämä on bisnesluokan malliksi hinkuava Huawein tekemä yritys, vieläpä hyvä sellainen. Ascend P1 on ensimmäinen tämän kännykkävalmistajan tehopuhelinmalli. Se sisältää suuren 4,3 tuuman näytön, kaksiytimisen prosessorin muikealla 1,5 gigahertsin kellotaajuudella, kameran edestä ja takaa, DLNA-tuen ja kyvyn nauhoittaa 1080 pisteen HD-videota. Kyseessä on Android 4.0 -käyttistä käyttävä laite, jossa on hyvä akku, miellyttävä muotoilu ja kirkas näyttö. Toisaalta puhelin tuntuu kourassa lähes epäilyttävän heppoiselta, melkoisen muoviselta.

Huawei Ascend D Quad Huawei Ascend D Quad

Huawei Ascend D Quad on helmikuussa 2012 julkistettu älypuhelin, joka on ajoitettu saapuvaksi matkapuhelinkauppoihin heinäkuussa 2012. 130 grammaa painava älypuhelin on mittasuhteiltaan 129×64×9 millimetriä, joiden välistä löytyy erinomaisen hämmästyttävä, kaikin puolin kummastuttava neliytiminen prosessori 1,5 gigahertsin kellotaajuudella! Se on teoriassa, ja luultavasti käytännössäkin, tehokkaampi kuin useimmat miniläppärit. Puhelimen käyttöjärjestelmänä on Androidin Ice Cream Sandwich, eli 4. kehitysversio.

Huawei Ascend G300 Huawei Ascend G300

Huawei Ascend G300 on onnistunut budjettipuhelin, josta löytyy vain vähän, jos ollenkaan, moitittavaa. Puhelin näyttää passelilta, istuu jämäkästi kouraan, akku on kestävä ja näyttö kyllin kirkas päivänvalossakin käytettäväksi. Toisaalta puhelimen käyttöliittymä on aika pelkistetty ja käyttöjärjestelmässä on aika ajoin niin sanottua “lagia”. Kosketusnäytöllinen Ascend G300 sisältää 1 gigahertsin prosessorin ja neljän tuuman näytön. Näyttö on 480×800 pikselin kokoinen. Kamera, johon on kytketty salama, sisältää 5 megapikseliä.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.