Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

Huawei Ascend D Quad (esittely)

Huawei Ascend D Quad

Avainsanat: , . Pisteet: 3/5. Esittelyn kirjoitti Petri I., toimittaja Matkapuhelimia.com-sivustolla. Esittely julkaistiin heinäkuussa 2012.

Huawei Ascend D Quad on helmikuussa 2012 julkistettu älypuhelin, joka on ajoitettu saapuvaksi matkapuhelinkauppoihin heinäkuussa 2012. 130 grammaa painava älypuhelin on mittasuhteiltaan 129×64×9 millimetriä, joiden välistä löytyy erinomaisen hämmästyttävä, kaikin puolin kummastuttava neliytiminen prosessori 1,5 gigahertsin kellotaajuudella! Se on teoriassa, ja luultavasti käytännössäkin, tehokkaampi kuin useimmat miniläppärit. Puhelimen käyttöjärjestelmänä on Androidin Ice Cream Sandwich, eli 4. kehitysversio.

Puhelimen näyttö on 4,5-tuumainen, pikselitiheys 326 pikseliä tuumalla ja kuvaresoluutio 720×1280 pikseliä. Näyttötekniikkana on kapasitiivinen LCD. Sisäistä muistia puhelimesta löytyy kahdeksan gigatavua, ja RAM-rintamalla tasan 1 Gt. Puhelimesta löytyy HSDPA- ja HSUPA-yhteydet, WiFi, DNLNA, Bluetooth, microUSB, kiihtyvyysmittari, gyroskooppi, etäisyysmittari, kompassi ja GPS.

Lisää kännykkäesittelyitä

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.