Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

HTC Vivid (esittely)

HTC Vivid

Avainsanat: , . Pisteet: 4/5. Esittelyn kirjoitti Petri I., toimittaja Matkapuhelimia.com-sivustolla. Esittely julkaistiin toukokuussa 2012.

HTC Vivid on erinomainen puhelin. Se kuuluu tämänhetkisten älypuhelinten tähtikaartiin erinomaisen, eläväisen Super LCD -näyttönsä ja muiden ominaisuuksiensa johdosta. Puhelimen näyttö on kooltaan 4,5 tuumaa ja sen pikseliresoluutio on 540×960 kuvapikseliä puhelimen ollessa pisimmältä sivultaan horisontaalisesti. Luurin edestä löytyy tyypillinen 1,3 megapikselin kamera ja liuta pikanäppäimiä. Takapuolella on kahdeksan megapikselin kamera kahdella LED-salamalla.

Puhelimessa on oletuksena Android 2.3.4 Gingerbread, jonka voi päivittää Androidin nelosversioon. Puhelimen sisältä löytyy kahden ytimen Qualcomm APQ 8060 -prosessori 1,2 gigahertsin kellotaajuudelle asetettuna. Akku on irrotettava 1620 mAh:n palikka, joka valmistajan väitteiden mukaan tarjoaa jopa reilut seitsemän tuntia puheaikaa ja 12 päivää toiminta-aikaa valmiustilassa. Vividissä on langattomien liitäntöjen joukossa Bluetoothin 3. sukupolvi. Se voi ainakin teoriassa tarjota jopa 24 megatavun sekuntivauhdilla toimivan siirtonopeuden.

HTC Vivid

Lisää kännykkäesittelyitä