Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

HTC One S (esittely)

HTC Rezound

Avainsanat: , . Pisteet: 5/5. Esittelyn kirjoitti Petri I., toimittaja Matkapuhelimia.com-sivustolla. Esittely julkaistiin huhtikuussa 2012.

Aika ajoin vastaan tulee puhelimia, joille on syytä antaa täydet pisteet vaikka puhelimesta kuinka yrittäisi löytää heikkouksia tai parantamisen varaa. HTC One S on yksi niistä täyden pisteiden puhelimista. Puhelin on hyvin ohut, vain vajaat 8 millimetriä paksu, sekä 13 senttimetriä pystysuunnassa ja 6,5 senttimetriä leveyssuunnassa. Painoa sille kertyy 119 grammaa. Se pyörittää sujuvasti Androidin neljättä kehitysversiota.

One S:ta löytyy näppärä 4,3.tuumainen kosketusnäyttö, jonka resoluutio on 540×960 kuvapikseliä. Minimalistisesti muotoiltu puhelin on varustettu yleisimmillä liitännöillä, kuten puhelimen yläpäästä löytyvä 3,5mm kuulokeportti ja microUSB-liitäntä. Puhelimen akku on sinetöity sisälle eikä sitä voi itse vaihtaa. Kuoret ovat jonkinasteista oksidoitua alumiinia. Joillekin puhelinkäyttäjille saattaa muodostua ikäväksi vaivaksi se, ettei puhelin tuo kuin enimmillään 16 gigatavun muistikortteja, sekä se, ettei puhelimen näyttö ole HD-laatuinen.

HTC One S

Lisää kännykkäesittelyitä

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.