Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

HTC Evo 4G LTE (esittely)

HTC Evo 4G LTE

Avainsanat: , . Pisteet: 5/5. Esittelyn kirjoitti Petri I., toimittaja Matkapuhelimia.com-sivustolla. Esittely julkaistiin toukokuussa 2012.

Kännykkävalmistaja HTC:n uutukaismalli on erinomaisella näytöllä ja laadukkaalla rakenteella varustettu puhelin tehokäyttäjienkin tarpeisiin. Puhelimesta löytyy houkutteleva 1,5 gigahertsin kellotaajuudella surraava kaksiytiminen prosessori, suuri 4,7 tuuman kokoinen näyttö, sisäistä muistia 16 gigatavua, jota voi laajentaa microSD-kortin avulla enimmillään 64 gigaan. Luurin muihin herkkuihin kuuluu kelvollinen kahdeksan megatavun takakamera sekä Androidin kehitysversio 4.0. Tämän mallin heikkouksiin luettakoon osittain halpisfiiliksen tuntua herättävä takakannen osa.

Evo sisältää rahansa edestä pelkkää priimaa. Median tallennuskyvyn ja sen suorituskyvyn saralla tämä puhelin on huippulistan kärjessä. Puhelimen yksi sisäisistä hienouksista on laajennettu akun koko, joka tarjoaa jonkin verran enemmän valmius- ja käyttöaikaa. Se voi ilahduttaa etenkin jos aikaisempana luurina on ollut HTC One X missä akun kestävyys on ollut pienoinen pettymys.

HTC Evo 4G LTE

Lisää kännykkäesittelyitä

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.