Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

HTC Droid Incredible 4G LTE (esittely)

HTC Droid Incredible 4G LTE

Avainsanat: , . Pisteet: 4/5. Esittelyn kirjoitti Petri I., toimittaja Matkapuhelimia.com-sivustolla. Esittely julkaistiin heinäkuussa 2012.

HTC Droid Incredible 4G LTE on toukokuussa 2012 julkistettu ja heinäkuussa ilmestyvä älypuhelin. Tehomylly sisältää kaksiytimisen 1,2 GHz prosessorin, yhden gigatavun edestä RAM-muistia ja kahdeksan gigaa kovalevytilaa. Noin 132 grammaa painava puhelin on neljän tuuman näytöllä, jonka pistetiheys tuumaa kohden on 275 kappaletta ja jonka näytön resoluutio 540×960 kuvapikseliä. Kuten HTC:n puhelimelta sopii odottaa, tämäkin on Android*-laite. Käyttöjärjestelmä on *Ice Cream Sandwich, eli 4. kehitysversio.

Puhelimen sisäistä levytilaa voi laajentaa microSD-lastulla, joka voi olla enintään 32 gigatavun suuruinen. Puhelimen yksi erikoisuuksista on eräänlainen kasvontunnistusohjelma, jolla voi avata näppäinlukituksen. Puhelin pystyy melko hyvin valaistussa tilassa tunnistamaan “isäntänsä” naamataulun. Puhelimen takakameralla voi kuvata HD-laatuista videota resoluutiolla 1920×1080. Etupuolellakin on kamera, mutta hyvin vaatimaton sellainen.

HTC Droid Incredible 4G LTE

Lisää kännykkäesittelyitä

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.