Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

HTC Desire C (esittely)

HTC Desire C

Avainsanat: , . Pisteet: 4/5. Esittelyn kirjoitti Petri I., toimittaja Matkapuhelimia.com-sivustolla. Esittely julkaistiin kesäkuussa 2012.

Kumimaisella kuorella pinnoitettu HTC Desire C ei ole radikaalilla tavalla erikoinen matkapuhelin. Siinä on 3,5 tuuman kokoinen kosketusnäyttö, jonka pikseliresoluutio on 320×480. Puhelin on muotoilultaan hillityn tyylikäs ja tässä mallissa, vaikka toki kauneus on katsojan silmissä, puhelimen takaosa näyttää huoliteltuine yksityiskohtineen etupuolta elegantimmalta. Puhelimen strategiset mitat ovat 107×60×12 ja painopuolella laite on tasan 100 grammaa.

HVGA-näytön alapuolella on kolme kiinteää nappia, jotka ovat järjestyksessä paluu edelliselle sivulle, paluu aloitusruutuun ja multitask. Käyttöjärjestelmänä on tuore Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

HTC Desire C

Puhelimen takapuolella on viiden megapikselin kamera. Sen yhteydessä ei ole salamaa. Kameran linssin luona on mikrofoni. Puhelimen vasemmassa kyljessä on microUSB-liitäntä ja oikealla puolen kaksi painiketta; äänenvoimakkuus ja 3,5 millimetrin kuulokeportti.

Lisää kännykkäesittelyitä

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.