Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

BlackBerry Curve 9350 (esittely)

BlackBerry Curve 9350

Avainsanat: , . Pisteet: 4/5. Esittelyn kirjoitti Petri I., toimittaja Matkapuhelimia.com-sivustolla. Esittely julkaistiin elokuussa 2012.

BlackBerry Curve 9350 on kompaktin kokoinen kännykkä, joka huolimatta muovisista kuoristaan tuntuu kädessä jämerältä. Puhelimen irrotettavan takakuoren alta paljastuu SIM-kortin paikka ja vaihdettava 1000 milliampeeritunnin akku sekä SD-muistikortin paikka. Kännykkä tukee enintään 32 gigatavun SD-kortteja. Puhelimen takapuolelta löytyy lisäksi viiden megapikselin kamera LED-salamalla. Näyttö on 2,5 tuuman kokoinen ja sen resoluutio on 480×360 pikseliä. Puhelimesta löytyy lukuisia fyysisiä painikkeita näppäimistön lisäksi: lähetysnappi, valikkopainike, skrollausnäppäin, peruutuspainike, näppäimistön lukitus/lukituksen poisto, äänenvoimakkuuden säätimet ja kustomoitava painike joka oletusarvoisesti on säädetty ottamaan valokuvan.

Puhelimen vasemmasta kyljestä löytyy microUSB-portti. Yläosassa on 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. BlackBerryn puhelin on kaiken kaikkiaan kelvollinen bisnespuhelin, jos fyysinen näppäimistö tuntuu luontevammalta käyttää kuin kosketusnäytön virtuaalinäppis. Puhelimesta ei toisaalta löydy 4G-tukea ja BlackBerry OS 7.1 voi olla ajoittain rasittava käyttää — valikoita joutuu pläräämään roppakaupalla läpi haluttaessa tehdä jotain muuta kuin käyttää perustoimintoja.

BlackBerry Curve 9350

Lisää kännykkäesittelyitä

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.