Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

blackberry

Kaikki aiheeseen blackberry liittyvät julkaistu Matkapuhelimia.comissa.

BlackBerry Curve 9350 BlackBerry Curve 9350

BlackBerry Curve 9350 on kompaktin kokoinen kännykkä, joka huolimatta muovisista kuoristaan tuntuu kädessä jämerältä. Puhelimen irrotettavan takakuoren alta paljastuu SIM-kortin paikka ja vaihdettava 1000 milliampeeritunnin akku sekä SD-muistikortin paikka. Kännykkä tukee enintään 32 gigatavun SD-kortteja. Puhelimen takapuolelta löytyy lisäksi viiden megapikselin kamera LED-salamalla. Näyttö on 2,5 tuuman kokoinen ja sen resoluutio on 480×360 pikseliä. Puhelimesta löytyy lukuisia fyysisiä painikkeita näppäimistön lisäksi: lähetysnappi, valikkopainike, skrollausnäppäin, peruutuspainike, näppäimistön lukitus/lukituksen poisto, äänenvoimakkuuden säätimet ja kustomoitava painike joka oletusarvoisesti on säädetty ottamaan valokuvan.

BlackBerry Curve 9320 BlackBerry Curve 9320

Budjettipuhelinten mallistoon kuuluva BlackBerry Curve 9320 on kelvollinen puhelin puhumiseen ja tekstaamiseen. Puhelimessa on kohtuullisen kokoinen, 2,4-tuumainen, näyttö ja laaja fyysinen näppäimistö sen alapuolella. Puhelimen sisällä on BlackBerry OS:n versio 7.1. Kamerana on vain 3,2 megapikselin viritelmä.

BlackBerry Bold 9790 BlackBerry Bold 9790

Laatumerkkinä tunnettu BlackBerry on tämän mallin kohdalla onnistunut luomaan keskivertoa paremman älypuhelimen. Se sisältää laajan fyysisen näppäimistön, yhden gigahertsin prosessorin, 8 gigatavua sisäistä muistia, viiden megatavun kameran salamoineen ja 2,45 tuuman näytön. Puhelimen strategiset mitat ovat 110×60×11 millimetriä.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.