Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

Kännykkäesittelyt

Samsung Exhibit II 4G Samsung Exhibit II 4G

Samsungin Exhibit II 4G on jälleen yksi Android*-puhelin. Siinä on 1 GHz prosessori, 3,7 tuuman näyttö, takakamerana 3 MP laite ja etupuolella sitäkin vaatimattomampi malli esimerkiksi videopuheluihin. Näytön kuvanlaatu ei ole hääppöinen eikä puhelimen muotoilukaan viimeisintä trendiaallon kärkeä, mutta hintansa osalta luuri on napakymppi. Budjettipuhelimen käyttöjärjestelmänä on *Android 2.3 Gingerbread. RAM-muistia on 512 megatavua. Näytön WVGA-tekniikkaa hyödyntävä 3,7 tuuman alue on responsiivinen 480×800 kuvapikselin resoluutiolla.

ZTE Grand X ZTE Grand X

ZTE Grand X on kaksiytimisellä prosessorilla ja 4,3 tuuman näytöllä tähditetty budjettipuhelin. Se muistuttaa hyvin paljon kilpailijansa Samsungin Galaxy Nexusta. Minimalistisesti muotoiltu Grand X sisältää Androidin neljännen sukupolven kehitysversion. NÄyttö on qHD-tekniikalla toteutettu ja sisältää mainion 960×540 pikselin resoluution. Puhelimet taktiset mitat ovat 127×65×10 millimetriä. Painoa sillä on 110 grammaa.

Motorola MotoSmart Motorola MotoSmart

Motorola MotoSmart on muotoilultaan tutunomainen, ei kovin jännittävä, mutta elegantilla metallisella reunakehyksellä tähditetty. Puhelin on 11 millimetriä paksu vaikuttamatta liian tuhdilta. Tämä huokean hintahaarukan puhelin sisältää kolmen megapikselin kameran, jossa on LED-salama. MotoSmartin sisällä on Androidin Gingerbread eikä toistaiseksi ole tiedossa, onko Ice Cream Sandwichiin mahdollista siirtyä.

Sony Xperia Tipo Sony Xperia Tipo

Sony Xperia Tipo on halpamalli ja suositeltu esimerkiksi nuorisolle tai kakkospuhelimeksi. Se ilmestyy suurelle yleisölle tämänhetkisten tietojen valossa kuluvan vuoden kolmannella vuosineljänneksellä. Puhelin on lompakolle huojentava kokemus. Tipon sisältä löytyy 800 megahertsin kellotaajuudella käyvä yksiytiminen prosessori, 512 megatavua RAM-muistia ja 2,5 gigatavua sisäistä levytilaa. Puhelimen näyttö on 3,2 tuuman kokoinen (resoluutio 320×480 kuvapikseliä). Käyttöjärjestelmänä on Androidin nelosversio, eli Ice Cream Sandwich.

Sony Xperia Go Sony Xperia Go

Sony Xperia Go on aktiivisen käyttäjäkunnan puhelimeksi suunniteltu sporttimalli. Sen kuoret ovat kovaa menoa ja käyttöä, kolhuja, vettäkin hyvin kestävät. Go on IP67-sertifioitu, eli sen pitäisi sertifikaatin mittapuun mukaan kestää ainakin 30 minuuttia enintään yhden metrin syvyiseen veteen upottamista. Kunhan vesi ei ole syövyttävää. Xperia Go tuntuu kädessä erikoiselta kumin ja muovin sekoitukselta. Se pysyy märissäkin hyppysissä tukevasti paikoillaan. Tukevuuden tuntua antaa teksturoitu pintakuviointi.

Sony Xperia Miro Sony Xperia Miro

Sonyn Xperia Miro ei ole kaikkein halvin puhelin, vaan enemmänkin hintahaarukan keskivaiheille suunnattu muotoilultaan ajattoman tyylikäs kännykkä. Muotoilun takaa löytyy nykypäivänä vaatimattomaksi miellettyjä lukemia, kuten yhden ytimen prosessori 800 megahertsin kellotaajuudella, 512 megatavua RAM-muistia, neljä gigatavua sisäistä levytilaa — josta puolet käyttäjän käytettävissä. Puhelimen käyttöjärjestelmänä on moderni Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Miron näyttö on 3,5-tuumainen, josta löytyy 320×480 kuvapikselin resoluutio.

Huawei Ascend D Quad Huawei Ascend D Quad

Huawei Ascend D Quad on helmikuussa 2012 julkistettu älypuhelin, joka on ajoitettu saapuvaksi matkapuhelinkauppoihin heinäkuussa 2012. 130 grammaa painava älypuhelin on mittasuhteiltaan 129×64×9 millimetriä, joiden välistä löytyy erinomaisen hämmästyttävä, kaikin puolin kummastuttava neliytiminen prosessori 1,5 gigahertsin kellotaajuudella! Se on teoriassa, ja luultavasti käytännössäkin, tehokkaampi kuin useimmat miniläppärit. Puhelimen käyttöjärjestelmänä on Androidin Ice Cream Sandwich, eli 4. kehitysversio.

Samsung Galaxy S Advance Samsung Galaxy S Advance

Samsung Galaxy S Advance on hintaluokan keskihaarukkaan sijoittuva älypuhelin, jossa on erinomainen Cortex A9 -kaksiydinprosessori yhden gigahertsin kellotaajuudella. Luurissa on 768 megatavua RAM-muistia ja sisäistä levytilaa joko kahdeksan tai 16 gigatavua. Sitä voi tarpeen mukaan laajentaa muistikortin avulla — puhelin tukee enimmillään 32 Gt:n kortteja. Galaxy S Advancen peräpuolelta löytyy viiden megapikselin kamera, jolla voi räpsiä valokuvia ja enintään 720p:n laatuista videokuvaa. Etupuolella on 1,3 megapikselin naamakamera esimerkiksi videopuheluita varten.

LG Optimus L7 LG Optimus L7

Kohtalaisen kulmikas, metallireunainen LG Optimus L7 on kelvollinen puhelin melkeinpä mihin tahansa nykypäivän asiaan, johon tarvitaan kännykkää. Puhelin on erinomaisen ohut, vain vajaat 9 millimetriä paksu, ja painaa vaivaiset 121 grammaa. Näyttö on kelvollinen WVGA-tekniikkaa hyödyntävä 4,3 tuuman levy, jossa on pikseleitä 800×480 kappaletta. Puhelimen etupuolen alaosasta löytyy yksi fyysinen näppäin. Edestä löytyy lisäksi kamera ja valosensori. Puhelimen yläpäässä on virtanappula ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Puhelimen vasemmassa kyljessä on microUSB-portti. Takana on vaivainen viiden megapikselin kamera LED-salaman kera.

Kännykkäesittely Kyocera Rise

Kyocera Rise on harvinainen puhelinmalli Suomen suunnalla. Se on halpa QWERTY-luuri, joka esiteltiin aikaisemmin kuluvana vuonna suurelle yleisölle. Länsimaat eivät ole välttämättä tämän puhelinvalmistajan ensisijainen markkina-alue, mutta olkoon niin tai näin, luuri on siinä määrin kelvollinen, että ansaitsee oman esittelysivunsa täällä Matkapuhelimia.comissa. Risestä löytyy 3,5-tuumainen LCD-näyttö. Kamera on takapuolella 3,2 megapikselin kennolla varustettu. Puhelimen fyysinen näppäimistö avautuu liukukannen alta.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.