Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Samsung Focus 2 (esittely)

Samsung Focus 2

Avainsanat: , . Pisteet: 4/5. Esittelyn kirjoitti Petri I., toimittaja Matkapuhelimia.com-sivustolla. Esittely julkaistiin toukokuussa 2012.

Samsung Focus 2 on kuin Nokian lippulaivafooni Lumia 900:n kilpailija, tosin suorituskykynsä osalta ja arvatenkin siitä johtuen myös hintansa puolesta hieman pienempää numeroa. Focus 2 sisältää nelituumaisen Super AMOLED -näytön, jonka takana on yhden ytimen prosessori. Sen kellotaajuus on 1,4 gigahertsiä. Sisäistä levytilaa on kahdeksan gigaa, takapuolen kamerassa viiden megapikselin kamera ja vaatimattomampi kameravehje puhelimen etupuolella. Muita tärkeitä numeroita puhelimessa ovat 4 × digitaalinen zoomaus takakamerassa, Windows Phonen käyttöjärjestelmän versionumero on 7.5 ja luurin akussa on jopa 10 päivän valmiusaika 3G-moodissa. Jatkuvaa käyttöä akku kestää yhdellä latauksella parhaimmillaan kuuden tunnin ajan. Akun koko on 1750 mAh.

Samsung Focus 2:n näyttö on 4” kokoa ja pikseliresoluutioltaan se on 480×800. Puhelimessa on kiihtyvyysmittari, mahdollisuus kuvata ja toistaa HD-laatuista videokuvaa. Puhelin toistaa yleisimpiä audioformaatteja. Luurista löytyy Bluetooth, GPS ja WiFi.

Samsung Focus 2

Lisää kännykkäesittelyitä