Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

Kännykkäuutiset

Kännykkäuutinen Applen uusi iPad kuumempi kuin edeltäjänsä

Alankomaalaisen Tweakers.net-sivuston tekemän testin mukaan toisen ja kolmannen iPad-sukupolven välillä on eroja myös laitteiden synnyttämien lämpötilojen suhteen. Uusi iPad tulee edeltäjäänsä verrattuna toimimaan prosessorinsa, Applen suunnitteleman ja Samsungin rakentaman A5X:n, johdosta noin 5,3 °C kuumempana. Erityisesti iPadin vasen alakulma, jossa prosessori sijaitsee, tulee lämpenemään.

Kännykkäuutinen Nokialta haptinen tatuointi

Kännykkävalmistaja Nokia on jättänyt patenttihakemuksen, jossa se kuvailee haptisen tatuoinnin toimintaperiaatetta. Patenttihakemuksen mukaan tatuointikuvio voisi reagoida kännykkään tulevan puhelun tai tekstiviestin aikana. Teknologian avulla tatuointiin on tarkoitus ujuttaa sellaista ainetta, joka pystyy antamaan ihmisen iholla tuntemuksen kännykän synnyttämän magneettisen ilmiön vuoksi.

Kännykkäuutinen Kiinan ensimmäiseksi Windows Phoneksi HTC Eternity

HTC Eternity saapui maailman ensimmäiseksi Windows Phoneksi Kiinan kännykkämarkkinoilla aikaisemmin maaliskuussa. HTC Eternity on suurella 4,7 tuuman kosketusnäytöllä, kahdella kameralla ja sikäläisen käyttäjäkunnan suosimilla applikaatioilla tähditetty älypuhelin.

Kännykkäuutinen Applen iPhoto keräsi jo miljoona käyttäjää

iPhoneen ja iPadiin saatavilla oleva iPhoto-applikaatio on tahkonnut ensimmäisten kymmenen päivänsä aikana yli miljoona tilausta. Muutaman euron arvoinen ohjelma mahdollistaa kuvien katselemisen ja muokkaamisen. Kuvia voi myös jakaa verkon yli esimerkiksi Facebookissa tai sähköpostitse.

Kännykkäuutinen Verizonilta tehopuhelin LG Lucid 4G

Verizon Wireless tiedottaa viimeistelevänsä uutta tehokännykkäänsä, nimeltään LG Lucid 4G, joka tulee olemaan hintahaarukan keskivaiheille sijoittuva kaksiytiminen, kosketusnäytöllinen Android-puhelin. Luurin prosessorin kellotaajuus on 1,2 gigahertsiä, näytön koko, joka on Gorilla Glass -tekniikalla ehostettu, on neljä tuumaa. Syystä tai toisesta puhelimen Android-versioksi on alustavien suunnitelmien mukaan valittu 2.3 Gingerbread.

Kännykkäuutinen Pelitalo optimoi LG Optimus 3d Max -yläpuhelimelle

LG uutisoi saaneensa suostutelluksi Gameloft-pelitalon valmistamaan eräistä peleistään erityisesti Optimus 3D Max -puhelimelleen optimoidut versiot. Sopimuksen mukaan ainakin Assassin’s Creed, Dungeon Hunter 2, James Cameron’s Avatar, Modern Combat 2: Black Pegasus ja Spider-Man: Total Mayhem päätyy Optimuksen käyttäjien ulottuville.

Kännykkäuutinen Angry Birds tulee myös Windows Phonelle

Rovio-pelitalo uutisoi aikovansa jossain vaiheessa tulevaisuutta julkaista Angry Birdsin myös Microsoftin Windows Phone -käyttöjärjestelmälle, mutta sen julkaisupäivämäärää ei toistaiseksi ole tiedossa.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.