Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

lg

Kaikki aiheeseen lg liittyvät julkaistu Matkapuhelimia.comissa.

LG Optimus L7 LG Optimus L7

Kohtalaisen kulmikas, metallireunainen LG Optimus L7 on kelvollinen puhelin melkeinpä mihin tahansa nykypäivän asiaan, johon tarvitaan kännykkää. Puhelin on erinomaisen ohut, vain vajaat 9 millimetriä paksu, ja painaa vaivaiset 121 grammaa. Näyttö on kelvollinen WVGA-tekniikkaa hyödyntävä 4,3 tuuman levy, jossa on pikseleitä 800×480 kappaletta. Puhelimen etupuolen alaosasta löytyy yksi fyysinen näppäin. Edestä löytyy lisäksi kamera ja valosensori. Puhelimen yläpäässä on virtanappula ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Puhelimen vasemmassa kyljessä on microUSB-portti. Takana on vaivainen viiden megapikselin kamera LED-salaman kera.

LG Optimus L3 LG Optimus L3

LG pyrkii saamaan jalansijaa älypuhelinten halvemman hintapään markkinoilla tällä Optimus L3 -puhelimellaan. Puhelimessa on monta hyvää ominaisuutta, kuten kompakti koko, väkevä akun kesto ja järkevästi suunniteltu käyttöliittymä. Näiden plussapuolen asioiden vastapainona vaakakupissa on kehnonoloinen näyttö ja huoli siitä, ettei puhelimeen välttämättä tulla myöhemmin julkaisemaan merkittäviä päivityksiä.

LG Enlighten VS700 LG Enlighten VS700

Tämä on suunnattu niille kännykän käyttäjille, jotka hakevat näppärää peruspuhelinta vailla tyyristä hintaa ja viimeisintä huutoa olevia vimpaimia sun muita vehkeitä. LG Enlighten VS700 on sopiva puhelin puhumiseen, tekstiviestien lähettämiseen ja netissä surffaamiseenkin. Siinä on kiinteä, miellyttävä näppäimistö, joka löytyy liu’utettavan kannen alta. Näyttökoko on 4,5 tuumaa pisimmältä sivultaan. Toisaalta pikselitiheys on vain 320×480 kuvapikseliä. Kamerassa on vain 3,2 megapikseliä.

LG DoublePlay LG DoublePlay

LG DoublePlay on näppärä outolintu nykypäivän matkapuhelinmarkkinoilla kahden näyttönsä ja erikoisesti sijoitetun liukukannellisen näppäimistönsä johdosta. Kahteen osan jaettu näyttö sisältää etukannessa suuren 3,5 tuuman kosketusnäytön, jonka resoluutio on 320×480 pikseliä, sekä liukukannen takaa paljastuvan kaksituumaisen näytön, jossa pikselitiheys on 240×320.

LG Prada 3.0 LG Prada 3.0

Prada-sarjan kolmas sukupolvi on tyylikäs, näyttävä ja ohut puhelin. Siinä on suuri näyttö, erikoinen mustavalkoinen Android-skini ja kahdeksan gigatavua sisäistä muistia. Tämän kännykkäsarjan ensimmäinen osa ilmestyi vuonna 2007. Sen jälkeen 2.0, tosin viralliselta nimeltään LG KF900 Prada, tuotiin julki vuoden 2009 puolella. Puhelimessa on 4,3 tuuman näyttö. Yksi ärsyttävyys puhelimessa on se, kuinka nopeasti näppäinvalot sammuvat kun niitä ei käytetä.

LG Spectrum LG Spectrum

LG Spectrum on monipuolinen 4G-puhelin. Tämä on LG Optimuksen yksi variantti, jossa erityistä kiitosta ansaitsevat hyvä näyttö ja laadukas rakenne, nopea prosessori sekä 8 megatavun kamera. Tosin tässä puhelimessa jokseenkin lyhyt akun kesto on riesana, kuten myös eräät käyttöliittymän oudot ratkaisut. Puhelimesta löytyy Androidin versio 2.3.5, joskin se tultaneen tarkemmin määrittelemättömänä päivämääränä tuuttamaan Ice Cream Sandwichiin, siis versioon 4.0.

LG Optimus 4X HD LG Optimus 4X HD

Kuluttajaelektroniikkaa, kuten televisioita ja kännyköitä, valmistava LG pureutuu tällä mallillaan älypuhelinten teholiigan kärkeen yhdessä HTC:n kanssa. LG Optimus 4X HD on Nvidian kehittämää 1,5 gigahertsin Tegra 3 -prosessoria hyödyntävä älypuhelin, jossa RAM-osastolla on tasan gigatavun verran tilaa ja näyttöpuolella 1280×720 pikseliä. Näytön fyysinen koko on 4,7 tuumaa. Sillä pystyy toistamaan HD-laatuista kuvaa ja videota. Kännykän käyttöjärjestelmänä on uusi Android 4.0.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.