Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

apple

Kaikki aiheeseen apple liittyvät julkaistu Matkapuhelimia.comissa.

Kännykkäuutinen Rahapelisovellukset poistettiin Ruotsin App Storesta

Vuoden 2015 alussa Apple joutui poistamaan sen ruotsalaisesta App Store -sovelluskaupasta noin 40 uhkapelisovellusta, kun paikallinen peliviranomainen teki asiasta virallisen vetoomuksen. Tämän ansiosta App Storesta poistettiin lukuisia uhkapelisovelluksia kuten Bet365 ja Unibet. Vetoomuksen taustalla on näkemys, jonka mukaan ulkomaiset rahapeliyritykset olisivat rikkoneet Applen sääntöjä tarjoamalla uhkapelejä Ruotsissa.

Kännykkäartikkeli Parhaat iPhone- ja iPad-applikaatiot

iPhonelle kuten iPadille on saataville runsaasti erilaisia ohjelmia, joista tällä sivulla listataan muutamia. Luettelossa on pelejä ja hyötyohjelmia, ja luetteloa tullaan aika ajoin päivittämään. iPhone-applikaatioiden kirjo on hyvin monipuolinen. Uusia applikaatioita julkaistaan harva se päivä. Siksi tämä lista ei ehkä ole viimeisintä huutoa — se perustuu netin eri arvostelusivustojen parhaimpien iPhone-ohjelmistojen ja -pelien esittelyihin.

Kännykkäuutinen Applen uusi iPad kuumempi kuin edeltäjänsä

Alankomaalaisen Tweakers.net-sivuston tekemän testin mukaan toisen ja kolmannen iPad-sukupolven välillä on eroja myös laitteiden synnyttämien lämpötilojen suhteen. Uusi iPad tulee edeltäjäänsä verrattuna toimimaan prosessorinsa, Applen suunnitteleman ja Samsungin rakentaman A5X:n, johdosta noin 5,3 °C kuumempana. Erityisesti iPadin vasen alakulma, jossa prosessori sijaitsee, tulee lämpenemään.

Kännykkäuutinen Applen iPhoto keräsi jo miljoona käyttäjää

iPhoneen ja iPadiin saatavilla oleva iPhoto-applikaatio on tahkonnut ensimmäisten kymmenen päivänsä aikana yli miljoona tilausta. Muutaman euron arvoinen ohjelma mahdollistaa kuvien katselemisen ja muokkaamisen. Kuvia voi myös jakaa verkon yli esimerkiksi Facebookissa tai sähköpostitse.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.