Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

T-Mobile Sidekick (esittely)

T-Mobile Sidekick

Avainsanat: , , , . Pisteet: 2,5/5. Esittelyn kirjoitti Petri I., toimittaja Matkapuhelimia.com-sivustolla. Esittely julkaistiin kesäkuussa 2012.

Jenkkimaailman puhelin Sidekick 4G on esittelemisen arvoinen vehje, vaikkakin Suomen suunnalla näitä tuskin kovin paljon löytyy. Tämä puhelin ansaitsee oman esittelynsä Matkapuhelimia.comin katalogissa yksin siitä syystä, että se on erinomainen kapula langattomaan viestintään. Vaikka puhelimen liukukannellinen muotoilu saattaa näyttää ensialkuun oudolta, sen eteen on mitä ilmeisimmin tehty ajattelutyötä, koska ratkaisu tuntuu toimivan. Puhelimessa on hyvä QWERTY-näppäimistö kosketusnäytön takana. Androidin graafinen puoli, sen “skini”, on tässä puhelimessa hieno, mutta puhelin itsessään on melkoinen tilkkutäkki.

Sidekick on Samsungin hardwarella ja Googlen softalla täytetty puhelin. Luurin näyttö on 3,5-tuumainen ja sen pikseliresoluutio on 480×800. Näppäimistön fyysiset nappulat on eroteltu toisistaan riittävällä etäisyydellä ja niiden muotoilu auttaa osumaan namiskoihin joutumatta katsomaan suoraan mihin sormensa tökkää. Puhelimessa on vain 3+ megapikselin kamera. Prosessorina on Cortex A8 Hummingbird. Näytönohjaimena toimii PowerVR SGX540.

T-Mobile Sidekick

Lisää kännykkäesittelyitä