Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Samsung Galaxy Xcover Extreme S5690 (esittely)

Samsung Galaxy Xcover Extreme S5690

Avainsanat: , . Pisteet: 3/5. Esittelyn kirjoitti Petri I., toimittaja Matkapuhelimia.com-sivustolla. Esittely julkaistiin huhtikuussa 2012.

Samsungin rönttäkelien puhelin on sievä, kovapintainen ja erinomaisen hyvin suojattu puhelin. Näyttöä suojaa Gorilla Glass. Puhelimesta löytyy taskulamppu. Galaxy Xcover Extreme S5690 on ensimmäinen Samsungin Android-älypuhelin, joka on suunniteltu kestämään kolhuja ja koetuksia. Sen vuoksi eräät fiinit detaljit on skraapattu sivummalle. Puhelimessa on esimerkiksi sellaisia heikkouksia kuin pieni näytön resoluutio, heikko kamera ja melkoisen suuri koko.

Puhelin on IP67-sertifioitu. Sen mukaan laitteen pitäisi kyetä selviämään vedenalaisessa maailmassa enintään 30 minuuttia, mikäli veden syvyys on enintään metrin verran. Sen pitäisi kestää myös pölyyntymistä. Sertifikaatin johdosta puhelimen USB-portti ja kuulokeliitäntä on suojattu hyvin ja huolellisesti. Suojausten johdosta puhelimessa on jonkin verran painoa: 135 grammaa. Luurin koko on 121×66×12 millimetriä. Edestä löytyy puhelimen kokoon nähden melko vaatimaton 3,65 tuuman näyttö.

Lisää kännykkäesittelyitä