Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Samsung Galaxy S3 (esittely)

Samsung Galaxy S3

Avainsanat: , . Pisteet: 4,5/5. Esittelyn kirjoitti Petri I., toimittaja Matkapuhelimia.com-sivustolla. Esittely julkaistiin toukokuussa 2012.

Samsung Galaxy S3 on tuore korealaisyrityksen kännykkäjulkaisu hintaluokan tyyriimmästä päästä. Galaxy S3 on mittasuhteiltaan 136,5×70×8,5 millimetrin kokoinen ja siihen on mahdutettu 4,8-tuumainen Super Amoled HD -näyttö. Painoa laitteelle kertyy 133 grammaa. Puhelin on airut prosessoritehojen liigassa: sisältä löytyy neliytiminen 1,4 gigahertsin kellotaajuudella hurraava Exynos-prosessori. Se voi laittaa kännykän akun koetukselle.

Samsungin uutukainen tulee olemaan saatavilla eri muistimäärillä, joista muhkein on 64 gigatavun järkälesetti. Lisäksi puhelimeen voi asettaa enimmillään 64 gigatavun microSD-kortin. Lisäksi pilvipalvelutekniikka, jonka tarjoaa Dropbox, mahdollistaa 50 gigatavua kovalevytilaa. Puhelimessa on akkuna 2100 mAh:n malli. Se saattaa tyydyttää tehokäyttäjänkin tarpeet, vaikkakin suuri näyttö, jossa pikseleitä 1280×720 kappaletta, ja nopea moniytiminen prosessori voivat sitoa puhelimen latausjohtoon.

Samsung Galaxy S3

Lisää kännykkäesittelyitä