Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Samsung Galaxy S Advance (esittely)

Samsung Galaxy S Advance

Avainsanat: , . Pisteet: 3,5/5. Esittelyn kirjoitti Petri I., toimittaja Matkapuhelimia.com-sivustolla. Esittely julkaistiin heinäkuussa 2012.

Samsung Galaxy S Advance on hintaluokan keskihaarukkaan sijoittuva älypuhelin, jossa on erinomainen Cortex A9 -kaksiydinprosessori yhden gigahertsin kellotaajuudella. Luurissa on 768 megatavua RAM-muistia ja sisäistä levytilaa joko kahdeksan tai 16 gigatavua. Sitä voi tarpeen mukaan laajentaa muistikortin avulla — puhelin tukee enimmillään 32 Gt:n kortteja. Galaxy S Advancen peräpuolelta löytyy viiden megapikselin kamera, jolla voi räpsiä valokuvia ja enintään 720p:n laatuista videokuvaa. Etupuolella on 1,3 megapikselin naamakamera esimerkiksi videopuheluita varten.

Samsungin tähän mallin puhelimeen on ynnätty Super AMOLED -tekniikkaa hyödyntävä nelituumainen näyttö. Sen kuvaresoluutio on 480×800 pikseliä. Näyttöä suojaa Gorilla Glass. Käyttöjärjestelmänä on Androidin versio 2.3 eikä se tiettävästi ole ihan heti tulossa nelosversioon päivitettäväksi. Puhelimen paino on 120 grammaa ja paksuus vajaat 10 millimetriä.

Samsung Galaxy S Advance

Lisää kännykkäesittelyitä