Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Samsung Focus S (esittely)

Samsung Focus S

Avainsanat: , . Pisteet: 4,5/5. Esittelyn kirjoitti Petri I., toimittaja Matkapuhelimia.com-sivustolla. Esittely julkaistiin huhtikuussa 2012.

Uniikin käyttöliittymän, hehkeän akkukeston ja ohuutensa ansiosta Samsung Focus S on erinomainen puhelin. Se toimii Windows Phone 7 -käyttöjärjestelmällä. Puhelin on varteenotettava kilpakumppani HTC Titanille, Apple iPhone 4S:lle ja Samsungin Galaxy S2:lle. Toisaalta tässä puhelimessa on vain yhden ytimen Snapdragon-prosessori, joka jyllää 1,4 gigahertsin kellotaajuudella. RAM-osastolla on vain 515 megatavua.

Puhelimen valtteja ovat koko ja paino. Se on vain 8,5 millimetriä paksu ja painaa vain 110 grammaa. Näiden ansiosta se on toistaiseksi kevyin ja ohuin Windows Phone 7 -puhelin tähän päivään mennessä. Puhelimen näyttökoko on 4,3 tuumaa, johon mahtuu pikseleitä 480×800 kappaletta. Focus S:n näyttötekniikkana toimii Super AMOLED Plus — väitetysti nämä termit takaavat eläväiset värit ja erinomaisen kontrastin. Puhelimen sisältä löytyy kaksi kameraa; edestä 1,3 megatavun naamakamera ja takapuolelta LED-salamalla varustettu 8 MP:n mörssäri.

Samsung Focus S

Lisää kännykkäesittelyitä