Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Samsung Exhibit II 4G (esittely)

Samsung Exhibit II 4G

Avainsanat: , . Pisteet: 3,5/5. Esittelyn kirjoitti Petri I., toimittaja Matkapuhelimia.com-sivustolla. Esittely julkaistiin heinäkuussa 2012.

Samsungin Exhibit II 4G on jälleen yksi Android-puhelin. Siinä on 1 GHz prosessori, 3,7 tuuman näyttö, takakamerana 3 MP laite ja etupuolella sitäkin vaatimattomampi malli esimerkiksi videopuheluihin. Näytön kuvanlaatu ei ole hääppöinen eikä puhelimen muotoilukaan viimeisintä trendiaallon kärkeä, mutta hintansa osalta luuri on napakymppi. Budjettipuhelimen käyttöjärjestelmänä on Android 2.3 Gingerbread. RAM-muistia on 512 megatavua. Näytön WVGA-tekniikkaa hyödyntävä 3,7 tuuman alue on responsiivinen 480×800 kuvapikselin resoluutiolla.

Puhelimen näyttö menee lähestulkoon käyttökelvottomaksi auringonvalossa käytettäessä, joten puhelin sopii sisätiloihin ja mieluusti hämäriin sellaisiin. Vaikka kirkkausasetukset laittaisi kaakkoon, näytön tulkitseminen on valoisassa hankalaa. Puhelimen sisällä on 1 gigatavun edestä levytilaa. Sitä voi onneksi laajentaa maksimissaan 32 gigatavuun microSD-kortin avulla.

Samsung Exhibit II 4G

Lisää kännykkäesittelyitä