Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Samsung Captivate Glide (esittely)

Samsung Captivate Glide

Avainsanat: , . Pisteet: 3,5/5. Esittelyn kirjoitti Petri I., toimittaja Matkapuhelimia.com-sivustolla. Esittely julkaistiin huhtikuussa 2012.

QWERTY-näppäimistöllinen Samsung Captivate Glide on mainio puhelin. Siinä on Super AMOLED -näyttö, jonka värisyvyys on eläväinen, tosin pikselimäärä vain vaatimattomat 480×800. Puhelimen sisällä hyrrää kaksiytiminen Tegra 2 -prosessori, joka pyörii gigahertsin kellotaajuudella. Puhelin toimii, kuten Samsungilta sopii odottaa, Androidilla.

Kamera on kahdeksan megatavua. Salamatehoa tarjoaa voimakas LED-tekniikka. Etupuolella on videopuheluita varten ihan riittävä 1,3 megatavun räpsytin. Puhelimessa erityistä kiitosta ansaitsee liukukannen takaa avautuva fyysinen näppäimistö, joka on taustavalaistu ja näppäinten välille annettu riittävästi väljyyttä.

Puhelimessa on kahdeksan gigatavua sisäistä muistia ja mahdollisuus laajentaa sitä microSD:n avulla. Captivate Glide on suositeltava hankinta jo yksin mainion fyysisen näppäimistönsä ansiosta. Puhelimelta olisi voinut toivoa kuitenkin mahdollisuuden kuvata 1080p:n videokuvaa ja nauttia hieman nopeamman prosessorin annista.

Lisää kännykkäesittelyitä