Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Motorola Defy Mini (esittely)

Motorola Defy Mini

Avainsanat: , . Pisteet: 3/5. Esittelyn kirjoitti Petri I., toimittaja Matkapuhelimia.com-sivustolla. Esittely julkaistiin toukokuussa 2012.

Motorolan Defy-sarjaa täydentävä Defy Mini on 107 grammaa painava älypuhelin jokseenkin pienellä, nimittäin vain 3,2 tuuman kokoisella, kosketusnäytöllä varustettuna. Defy Mini on minimalistinen muotoilunsa saralla. Myös pintaa syvemmältä tarkasteltuna komponenttien resurssit ja suoritustehot ovat minimaalisia: prosessori on 600 megahertsin kellotaajuudella, RAM-muistia 512 megatavua, kännykän kamerassa tehollisia pikseleitä kolmen megapikselin paikkeilla. Toisaalta kännykästä löytyy kelvollinen 1650 mAh:n akku.

Akku onkin yksi Mini Defyn parhaista puolista. Se tarjoaa puheaikaa teoriassa ainakin 580 minuuttia ja valmiusaikaa reilut 420 tuntia. Tosin nämä minuutti- ja tuntimäärät saavutetaan jos puhelinta käytetään vain vähän. Jos puhelimella katsotaan vaikka netin yli HSDPA-yhteydellä ladattavaa elokuvaa, tai hyödynnetään Wi-Fi-yhteyttä tai GPS:ää, akun kesto voi olla jotain ihan muuta kuin myyntipuheissa. Sama pätee toki muidenkin kännykkävalmistajien tuotteisiin.

Motorola Defy Mini

Lisää kännykkäesittelyitä