Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

iPhone 4S (esittely)

iPhone 4S

Avainsanat: , . Pisteet: 4,5/5. Esittelyn kirjoitti Petri I., toimittaja Matkapuhelimia.com-sivustolla. Esittely julkaistiin huhtikuussa 2012.

iPhonen ollessa kyseessä puhelimelta sopii odottaa paljon. Tämänkertainen 4S vastaa odotuksia kameran, prosessorinsa, käyttöliittymänsä, näyttönsä ja kuoriensa osalta. Toisaalta iPhone 4S on tyyris verrattuna muiden valmistajien vastaaviin kännyköihin. Puhelin on yksi erinomaisimpia Applen julkaisemia kännykkälaitteita. Erityistä kiitosta ansaitsee laadukas näyttö ja kamera. Kamerassa on 8 megapikselin kenno ja kuvaustekniikkaa on kehitetty helpottamaan etenkin kuvatessa huonosti valaistuissa olosuhteissa.

Puhelimesta löytyy Siri-äänitunnistusohjelma. Se toimii kohtalaisen hyvin ja kohtalaisen ripeästi. Kameralla voi filmata videoklippejä, joiden laatu on 1080p HD –laatuista. Puhelimesta löytyy päivitetty nettiselain, joka sekin toimii takkuamatta. Puhelimen nopeuteen vaikuttanee erityisesti kaksiytiminen A5-prosessori. Näytön koko on 3,5-tuumainen ja siitä löytyy pikseleitä 640×960 kappaletta. Laitteessa GPS- ja Wi-Fi-yhteydet, USB-portti, akussa noin 14 tuntia aktiivikäyttöaikaa, sisäistä kovalevytilaa 16 gigatavua ja elopainoa yhteensä 139 grammaa.

iPhone 4S

Lisää kännykkäesittelyitä