Matkapuhelimia.com: kännykkäarvostelut ja -uutiset

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

HTC Explorer (esittely)

HTC Explorer

Avainsanat: , . Pisteet: 3,5/5. Esittelyn kirjoitti Petri I., toimittaja Matkapuhelimia.com-sivustolla. Esittely julkaistiin huhtikuussa 2012.

Tämä on kohtuullisen hyvä puhelin. Se on kuin päivitetty versio HTC Tattoosta. HTC Explorer on responsiivisella kosketusnäytöllä, kumimaisella kuoripinnoitteella ja pienellä näytöllä varustettu älypuhelin. Puhelin on 13 millimetriä paksu, painaa 108 grammaa ja käyttöjärjestelmänä on Android Gingerbread. Puhelimen pieni, vain 3,2 tuuman kokoinen, näyttö sisältää 320×480 kuvapikseliä pikselitiheyden ollessa 180 ppi. Kamerastakin löytyy kolmonen: megapikseleitä on 3,1. Sisäistä muistia on vain 90 megatavua ja prosessorin kellotaajuus on 600 megahertsiä. Tässä puhelimessa on paljon pieniä numeroita. Se onneksi näkyy hintalapussa.

Käyttöjärjestelmän tarkka kehitysversio on 2.3. Sen päällä on HTC Sense 3.5. Budjettipuhelimeksi tämä on hyvä valinta. Akku on kiitettävän hyvä ja puhelimesta löytyy yhteydenpitoa varten Wi-Fi, USB-portti, GSP ja Bluetooth. Luuri tukee enimmillään 32 gigatavun microSD-kortteja. Puhelimen mitat ovat 103×57×13 mm (korkeus×leveys×paksuus).

HTC Explorer

Lisää kännykkäesittelyitä